Νέα φημολογία σχετικά με τον επόμενο τίτλο της Rocksteady

Που επιβεβαιώνει την Suicide Squad θεματολογία του

Το studio παραγωγής Rocksteady, υπεύθυνο για την εξαιρετική σειρά Batman Arkham, είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι εργάζεται σε έναν νέο τίτλο, με τις φημολογίες γύρω από αυτόν να φουντώνουν όλο και περισσότερο ότι θα αφορά την γνωστή ομάδα Suicide Squad, προερχόμενη εξίσου από τα studio της DC Comics.

Η

νέα φήμη που έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες γύρω από τον επερχόμενο τίτλο, έρχεται από το Eurogamer και αναφέρει ότι τα domains που κατοχυρώθηκαν πρόσφατα από εταιρία συνδεόμενη άμεσα με την Warner Bros είναι έγκυρα. Μάλιστα, ένα από αυτά ονομάζεται Kill the Justice League, δίνοντας, έτσι, μια γεύση σχετικά με το θέμα του τίτλου.

Ακόμα ένα από τα domains που κατοχυρώθηκαν είναι αυτό του Gotham Knights, τίτλος που μπορεί να σχετίζεται με το φημολογούμενο παιχνίδι Batman που ετοιμάζει η Warner Bros Montreal studios. Οι δύο τίτλοι, οι οποίοι αναπτύσσονται για τις οικιακές κονσόλες επόμενης γενιάς, αναμένεται να παρουσιαστούν σαν tease και να γίνουν γνωστοί επίσημα στο κοινό κατά τη διάρκεια του DC Fandome event τον Αύγουστο.

Διαφόρων ειδών easter eggs στο Batman Arkham Knight έδειχναν πως το επόμενο παιχνίδι της Rocksteady θα ήταν σχετικό με τον Superman, όπως φαίνεται όμως κάτι τέτοιο δε θα συμβεί, καθώς, σύμφωνα με φήμες, το σχετικό project που παρουσίασε η Rocksteady στην Warner Bros ναυάγησε.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα