Αναβολή στην κυκλοφορία του Insurgency: Sandstorm για τις κονσόλες

Υπό εξέταση της διάθεσής του και στην επομένη γενιά.

Η New World Interactive, developer του Insurgency: Sandstorm, ανακοίνωσε ότι η έκδοση του τίτλου για τις κονσόλες (Xbox One και PlayStation 4), δεν θα γίνει διαθέσιμο στην προβλεπόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του τον Αυγούστο, χωρίς να κάνει γνωστή κάποια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Παρά το γεγονός ότι

ο τίτλος βρίσκεται "σε καλό δρόμο", η New World Interactive αποφάσισε να αναβάλει την κυκλοφορία του Insurgency: Sandstorm "για να προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη και βελτιστοποιημένη έκδοση του παιχνιδιού, καθώς και να διερευνήσει τις συναρπαστικές δυνατότητες μιας κυκλοφορίας του στις κονσόλες επόμενης γενιάς εκτός από το PlayStation 4 και το Xbox One" σύμφωνα με ένα μήνυμα από τον Keith Warner, CEO της εταιρείας, και τον Head of Production Derek Czerkaski.

Λογικά σύντομα θα έχουμε κάποια ενημέρωση για τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του Insurgency: Sandstorm, καθώς και πληροφορίες για την πιθανή έκδοση του παιχνιδιού στα Xbox Series X και PlayStation 5.

Για όσους επιθυμούν να πάρουν μια ιδέα από τον τίτλο, μπορούν να τον δοκιμάσουν για PC, όπου κυκλοφορεί από τον Δεκέμβριο του 2018.

ps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα