Σημαντικά νέα για το μέλλον του DOOM Eternal

Η id Software αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό μια ενημέρωση για το τι επιφυλάσσει για το μέλλον του DOOM Eternal μετά την κυκλοφορία του Update 6 την προηγούμενη εβδομάδα. Και υπάρχουν καλά αλλά και άσχημα νέα.

Τα δυσάρεστα νέα είναι ότι το -εδώ και πολύ καιρό προγραμματισμένο- Invasion Mode του DOOM Eternal

δεν θα έρθει πλέον στον τίτλο.

“Όπως γνωρίζατε πολλοί, σκοπεύαμε να κυκλοφορήσουμε ένα δωρεάν Invasion Mode update για το παιχνίδι. Ωστόσο, οι απρόβλεπτες συνέπειες της πανδημίας και της εξ αποστάσεως εργασίας επηρέασαν την πρόοδο της ανάπτυξης για αυτήν την προσθήκη”, εξήγησε ο executive producer, Marty Stratton.

Τα καλά νέα, ωστόσο, είναι ότι η id Software έχει προχωρήσει σε ανακατεύθυνση όλων των πόρων της, μακριά από το Invasion Mode, σε ένα νέο single player horde mode, έχοντας πάρει ως βάση τα θετικά σχόλια της κοινότητας σχετικά με το «εύρος gameplay και combat» που είναι διαθέσιμα στα expansions και στα master levels.

“Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό το horde mode θα σας προσφέρει περισσότερη ποικιλία και πρόκληση που αναζητάτε στο παιχνίδι”, συνέχισε ο Stratton.

Επιπλέον, το Battlemode που είναι επικεντρωμένο στο multiplayer, θα λάβει μια “ανανέωση”, με μια πιο ανταγωνιστική και rank-based δομή να βρίσκεται στο δρόμο, με αλλαγές στο gameplay του multiplayer και balance αλλαγές, καθώς και με έναν νέο χάρτη. Η id Software θα προσφέρει περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τα μελλοντικά updates του DOOM Eternal στην QuakeCon τον Αύγουστο.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη δήλωση από την id Software, παρακάτω.

An important update on the development of DOOM Eternal from id Software Executive Producer Marty Stratton. pic.twitter.com/RPfhek2crI

— id Software (@idSoftware) July 2, 2021

Το DOOM Eternal είναι διαθέσιμο για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch και PC.

The post Σημαντικά νέα για το μέλλον του DOOM Eternal appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα