Νέα gameplay trailers από το Sonic Mania

Bonus Stages, Special Stages και το Time Attack Mode

Λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του Sonic Mania, του retro-style, side-scrolling platform παιχνιδιού με πρωταγωνιστή τον πασίγνωστο μπλε σκατζόχοιρο, η Sega έδωσε στη δημοσιότητα μερικά νέα trailers

για κάποια ξεχωριστά stages του παιχνιδιού, τα οποία, αν μη τι άλλο, ξυπνούν αναμνήσεις από τα παλιά.

Το πρώτο προβάλει πλάνα από τα πασίγνωστα Bonus Stages, στα οποία ο Sonic, o Tails και ο Knuckles μαζέυουν νομίσματα και μπλε σφαίρες για να αποκτήσουν τα Chaos Emeralds, τα οποία και τους επιτρέπουν τη μεταμόρφωση τους σε ανίκητες εκδοχές τους. Το παιχνίδι, όμως, περιλαμβάνει και τα νέα Special Stages, όπου οι χαρακτήρες προσπαθούν να προστατεύσουν τα Chaos Emeralds από την επιδρομή UFOs που θέλουν να τα πάρουν πίσω. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το δεύτερο trailer που ακολουθεί, ενώ στο τρίτο μπορείτε να ρίξετε μια γρήγορη ματιά στο Time Attack Mode, το οποίο καλεί τους πάικτες να ολοκληρώσουν ένα επίπεδο όσο πιο γρήγορα γίνεται, ενώ παράλληλα μέσω ενός online leaderboard οι πάικτες θα μπορούν να δουν τους καλύτερους χρόνους παικτών ανά τον κόσμο.

Θυμίζουμε πως το Sonic Mania αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Αυγούστου για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα