Λεπτομέρειες και ημερομηνίες έναρξης του PlayStation Stars

Η Sony Interactive Entertainment, έκανε γνωστές τις ημερομηνίες έναρξης του προγράμματος PlayStation Stars. Έδωσε, επίσης, κάποιες ακόμη πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγγραφής στη υπηρεσία, το πώς θα λειτουργεί και το πώς θα παίρνουμε τις επιβραβεύσεις μας μέσω του προγράμματος.

Η συμμετοχή στο PlayStation Stars θα είναι δωρεάν όταν ξεκινήσει η λειτουργία του προγράμματος. Μόλις γίνετε μέλη, θα μπορείτε να κερδίσετε

διάφορες ανταμοιβές ολοκληρώνοντας μια ποικιλία από διάφορες δραστηριότητες ή καμπάνιες. Για παράδειγμα, η καμπάνια “Monthly Check-in” θα απαιτεί απλώς να παίξετε οποιοδήποτε παιχνίδι για να λάβετε μια ανταμοιβή. Άλλες καμπάνιες θα απαιτούν από τους παίκτες να συμμετάσχουν ή να κερδίσουν κάποιο τουρνουά, να κερδίσουν συγκεκριμένα τρόπαια ή ακόμα και να είναι οι πρώτοι παίκτες στη ζώνη της ώρας τους, που θα κερδίσουν το platinum trophy ενός blockbuster τίτλου.

Όλα τα μέλη του PlayStation Stars θα έχουν ευκαιρίες να κερδίσουν πόντους επιβράβευσης. Οι πόντοι θα μπορούν να εξαργυρωθούν σε έναν κατάλογο που μπορεί να περιλαμβάνει προσθήκη ποσών στο “πορτοφόλι” του λογαριασμού τους στο PSN αλλά και επιλεγμένα προϊόντα του PlayStation Store. Ως επιπλέον όφελος, τα μέλη του PlayStation Plus που είναι εγγεγραμμένα στην υπηρεσία θα κερδίζουν αυτόματα πόντους για αγορές μέσω του PlayStation Store.

Οι αναλυτικές ημερομηνίες για την έναρξη του προγράμματος με βάση τις περιοχές είναι :

Ασία, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας: 29 ΣεπτεμβρίουΒόρεια και Νότια Αμερική: 5 ΟκτωβρίουΕυρώπη, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία: 13 Οκτωβρίου

Ως μέρος του νέου προγράμματος , η Sony αποκάλυψε τον νέο τύπο ανταμοιβής που ονομάζεται «ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα» (digital collectibles). Τα συλλεκτικά αντικείμενα είναι ψηφιακές αναπαραστάσεις αντικειμένων που θα απολαμβάνουν οι φίλοι του PlayStation, όπως αγαλματίδια αγαπημένων και εμβληματικών χαρακτήρων από διάφορα παιχνίδια καθώς και άλλες μορφές ψυχαγωγίας, όπως επίσης και αγαπημένες συσκευές που άπτονται της ιστορίας και της καινοτομίας της Sony.

Η Sony διευκρίνισε επίσης τους τρόπους εγγραφής, πρόσβασης στην υπηρεσία και εξαργύρωσης των πόντων που θα κερδίζουμε.

Αναλυτικότερα:

Τι χρειάζομαι για να γίνω μέλος του PlayStation Stars; Απαιτείται συνδρομή στο PlayStation Plus;

Το PlayStation Stars είναι δωρεάν . Θα χρειαστεί μόνο να έχετε έναν λογαριασμό για το PlayStation Network και να αποδεχτείτε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του προγράμματος. Αν και θα υπάρχουν και προνόμια για τα μέλη του PlayStation Plus, δεν απαιτείται συνδρομή στη συνδρομητική υπηρεσία για να γίνετε μέλος του PlayStation Stars.

Πώς μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στο PlayStation Stars;

Η πλήρης εμπειρία PlayStation Stars είναι προσβάσιμη μέσω της εφαρμογής PlayStation σε iOS και Android. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο PlayStation Stars μέσω του playstation.com.

Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα;

Με το PlayStation Stars, κερδίζετε ανταμοιβές ολοκληρώνοντας μια ποικιλία από καμπάνιες και δραστηριότητες. Η καμπάνια “Monthly Check-in” απαιτεί απλώς να παίξετε οποιοδήποτε παιχνίδι για να λάβετε μια ανταμοιβή. Άλλες καμπάνιες θα σας ζητήσουν να κερδίσετε συγκεκριμένα τρόπαια ή ακόμα και να είστε από τους πρώτους παίκτες που έχουν κάνει πλατινένιο τρόπαιο στη χώρα/περιοχή τους. Μία από τις πρώτες καμπάνιες ονομάζεται “Hit Play/1994”, στην οποία τα μέλη που ξεκινούν παιχνίδια που ταιριάζουν με στοιχεία που βασίζονται σε τραγούδια λαμβάνουν μια ειδική συλλεκτική επιβράβευση.

Τι ανταμοιβές μπορώ να κερδίσω;

Υπάρχουν δύο τύποι ανταμοιβών – πόντοι επιβράβευσης και ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα. Οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε έναν κατάλογο που μπορεί να περιλαμβάνει κεφάλαια πορτοφολιού PSN, αποκλειστικά ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα και επιλεγμένα προϊόντα PlayStation Store. Ως πρόσθετο όφελος, τα μέλη του PlayStation Plus που είναι εγγεγραμμένα στο PlayStation Stars κερδίζουν αυτόματα πόντους με τις αγορές στο PlayStation Store.

Πώς παρακολουθώ και εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Μπορείτε να βρείτε το υπόλοιπο των πόντων σας μέσω της εφαρμογής PlayStation κάτω από το προφίλ παίκτη σας / το ιστορικό PlayStation Stars Points. Οι πόντοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξαργύρωση αντικειμένων στον Κατάλογο Ανταμοιβών, ο οποίος μπορεί να περιλαμβάνει ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα, παιχνίδια ή κεφάλαια πορτοφολιού PSN. Για να εξαργυρώσετε τους πόντους σας, μεταβείτε στην εφαρμογή PlayStation > Προφίλ παίκτη > Playstation Stars > Κατάλογος ανταμοιβών.

Ποια επιπρόσθετα πλεονεκτήματα λαμβάνω όταν είμαι μέλος του PlayStation Plus αν γίνω μέλος του PlayStation Stars;

Δεν απαιτείται συνδρομή στο PlayStation Plus για να γίνετε μέλος του PlayStation Stars. Ωστόσο, ως μέλος του PlayStation Plus, εάν γίνετε μέλος της νέας υπηρεσίας, μπορείτε να κερδίσετε πόντους για αγορές που θα πραγματοποιείτε στο PlayStation Store, συμπεριλαμβανομένης κάθε πληρωμής συνδρομής για τη συνδρομή σας στο PlayStation Plus.

The post Λεπτομέρειες και ημερομηνίες έναρξης του PlayStation Stars appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα