Αποκαλύφθηκε το Wild Hearts της Omega Force

Όπως είχαν υποσχεθεί πριν από λίγες μέρες, η EA και η Koei Tecmo προχώρησαν στην αποκάλυψη του Wild Hearts, ενός «νέου είδους hunting παιχνιδιού». Μέσω του trailer του (το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω) φαίνονται έντονη η έμπνευση από τα Monster Hunter. Το Wild Heats αναπτύσσεται από την Omega Force, υπεύθυνη για τα Dynasty

Warriors, μεταξύ άλλων musou παιχνιδιών ενώ τη διάθεσή του έχει αναλάβει η EA.

Η περιπέτεια του Wild Hearts θα περιστρέφεται γύρω από το κυνήγι τεράτων με φόντο την εποχή της φεουδαρχικής Ιαπωνίας.

Κυνηγώντας πλάσματα «εμποτισμένα με τη φύση» γνωστά ως «Kemono», οι παίκτες θα χειρίζονται αρχαίους μηχανισμούς γνωστούς ως «Karakuri», κατασκευασμένοι από μια χαμένη και μυστήρια τεχνολογία. Το crafting θα αποτελέσει τον πυρήνα της εμπειρίας «επαναπροσδιορίζοντας το τι μπορεί να είναι δυνατό σε ένα beast hunting παιχνίδι», σύμφωνα με τον EVP της Koei Tecmo, Yosuke Hayashi.

“Δώσαμε μεγάλη προσοχή στον σχεδιασμό των Karakuri ώστε να ταιριάζουν με το σύστημα μάχης και είμαστε ενθουσιασμένοι για τους ισχυρούς μηχανισμούς που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες προκειμένου να αντιμετωπήσουν τα γιγάντια θηρία αλλά και να διασχίσουν τον κόσμο”, προσθέτει ο Hayashi.

Τοποθετημένο στον κατάφυτο κόσμο της Azuma, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με κάθε είδους πανίδα, από «σκίουρους εμποτισμένους με φυτά» μέχρι τον κολοσσιαίο αγριόχοιρο «Kingtusk». Το σενάριο του Wild Hearts θα λαμβάνει χώρα στον απόηχο μιας μάχης με τον winter wolf Deathstalker, ο οποίος βλέπει τον ηρώα μας να γίνεται ο θεματοφύλακας μιας τεχνολογίας που διατηρεί τη ζωή, η οποία θα του επιτρέψει να αποκαταστήει την ισορροπία στο  περιβάλλον.

Θα υπάρχει η δυνατότητα να αντιμετωπίζουμε τους κινδύνους και την πανίδα της Azuma μόνοι μας ή μέσω co-op για έως και τριών παικτών, με την παράλληλη υποστήριξη για cross-play σε όλες τις πλατφόρμες.

Παρακάτω μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο reveal trailer του Wild Hearts.

Το Wild Hearts θα γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC στις 17 Φεβρουαρίου 2023.

The post Αποκαλύφθηκε το Wild Hearts της Omega Force appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα