Ημερομηνία διάθεσης του Syberia: The World Before για Xbox Series X/S και PlayStation 5

Η Microids ανακοίνωσε ότι το Syberia: The World Before θα κάνει την εμφάνισή του στα Xbox Series X/S και PlayStation 5 τον ερχόμενο Νοέμβριο, έχοντας χαρακτηριστεί ως “gold”. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στο λιανικό εμπόριο ως “20 Year Limited Edition” και “Collector’s Edition”, περιλαμβάνοντας διάφορα συλλεκτικά αντικείμενα.

Το Syberia: The World Before επιστρέφει στο σύμπαν που δημιούργησε

ο Benoit Sokal, με το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς να στέλνει τις πρωταγωνίστριες της σειράς Kate Walker και Dana Roze σε μια νέα περιπέτεια, γεμάτη με καλά κρυμμένα μυστικά.

Η 20 Year Limited Edition του Syberia: The World Before θα συνδυάζει το πλήρες παιχνίδι με ένα εορταστικό “Media Book”, ενώ η Collector’s Edition θα περιλαμβάνει το παιχνίδι, ένα metal case, μια φιγούρα των Kate & Dana, ένα artbook, ένα μουσικό κουτί, έναν χάρτη του Vaghen, μια αποκλειστική λιθογραφία, ένα μπρελόκ, ένα σετ καρτ ποστάλ, το ψηφιακό σενάριο του προλόγου, το soundtrack σε ψηφιακή μορφή και ένα συλλεκτικό κουτί που θα περιέχει όλα τα παραπάνω.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε τις δυο εικόνες παρακάτω:

Το Syberia: The World Before αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S και PlayStation 5 στις 15 Νοεμβρίου, ενώ οι εκδόσεις του για Xbox One, PlayStation 4 και Nintendo Switch θα ακολουθήσουν αργότερα, εντός του 2023.

The post Ημερομηνία διάθεσης του Syberia: The World Before για Xbox Series X/S και PlayStation 5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα