Λεπτομέρειες για τη beta του Dragon Ball FighterZ

Ημερομηνίες διεξαγωγής και χαρακτήρες.

Η Bandai Namco αποκάλυψε ότι η αναμενόμενη open beta για το νέο fighting τίτλο της Arc System Works, Dragon Ball FighterZ, θα έχει διαθέσιμους για επιλογή και δόκιμη από τους παίκτες 11 χαρακτήρες, 7 πίστες και αρκετά από τα modes του τίτλου . Συγκεκριμένα, οι χαρακτήρες που θα περιέχονται θα είναι οι Gohan (Adult), Beerus, Nappa, Vegeta, Goku, Kid

Buu, Android 18, Piccolo, Krillin, Cell και Frieza.

Θυμίζουμε ότι η open beta για τον τίτλο θα ξεκινήσει στις 14 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί (ώρα Ελλάδος) και θα τελειώσει στις 16 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί (ώρα Ελλάδος). Όσοι έχουν προβεί σε προ-παραγγελία του τίτλου, θα έχουν πρόσβαση στη beta μια μέρα νωρίτερα, στις 13 Ιανουαρίου, την ίδια ώρα.

Το Dragon Ball FighterZ είναι ένας 2D fighting τίτλος με χαρακτήρες από τη δημοφιλή manga/ anime σειρά, Dragon Ball. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από χαρακτήρες της σειράς από διάφορα Saga και θα επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν μια ομάδα μέχρι τριών χαρακτήρων για να για να «πολεμήσουν» στο campaign ή στο multiplayer mode του.

Το Dragon Ball FighterZ θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC στις 26 Ιανουαρίου.

pcps4xbox oneClick to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα