Η Nvidia παρουσιάζει 4Κ 120Hz οθόνες πολλών ιντσών

Big Format Gaming Displays, με ενσωματωμένο Nvidia Shield.

Μπορεί εδώ και καιρό να υπάρχουν τηλεοράσεις πολλών ιντσών και υψηλών αναλύσεων, ωστόσο αυτές δεν υποστηρίζουν τεχνολογίες όπως το G-SYNC που είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για όσους χρησιμοποιούν τις οθόνες τους για gaming ή δημιουργούν προβλήματα λόγω του μεγάλου input lag. Αυτό το "κενό" της αγοράς έχει βάλει στόχο να καλύψει η NVIDIA,

με τη σειρά Big Format Gaming Displays (BFGD), η οποία παρουσιάστηκε στα πλαίσια της CES 2018.

Οι πρώτες BFGD θα κυκλοφορήσουν από τις Acer, Asus και HP μέσα στο 2018 και θα είναι οθόνες 65 ιντσών, ανάλυσης 4K και με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, ενώ θα υποστηρίζουν τεχνολογίες όπως το G-SYNC και το HDR, με 1000 nit peak brightness. Επιπλέον, θα φέρουν ένα ενσωματωμένο NVIDIA SHIELD, το οποίο θα είναι υπεύθυνο για τις multimedia ανάγκες του κατόχου της οθόνης, καθώς υπάρχουν εφαρμογές για τα Netflix, Amazon Video και Youtube με υποστήριξη ανάλυσης 4K.

Τέλος, με τη βοήθεια του SHIELD ο χρήστης θα μπορεί να παίξει τίτλους για το Android και να χρησιμοποιήσει Android εφαρμογές, ενώ θα υποστηρίζεται και το NVIDIA Gamestream για ασύρματο streaming παιχνιδιών από τον υπολογιστή του χρήστη, εφόσον αυτός διαθέτει GeForce GTX κάρτα γραφικών .

pcps4xbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα