Διπλασιασμό της βιβλιοθήκης του PSVR προβλέπει για το 2018 η Sony

Με την προσθήκη 130 παιχνιδιών εντός του έτους.

Αν και η έντονη υποστήριξη που δείχνει η Sony προς το PSVR προδίδεται από τα παιχνίδια που έχει ήδη κυκλοφορήσει ή που έχει προγραμματίσει για το επόμενο διάστημα (The Inpatient, Bravo Team κ.α.), δήλωση του στελέχους της στην εφημερίδα Nikkei (με μετάφραση από τη σελίδα Siliconera) καθιστά ακόμα πιο σαφή τη θέση της εταιρείας

σε ό,τι αφορά αυτό το τμήμα του gaming. Όπως αναφέρθηκε, η Sony αναμένει διπλασιασμό στη βιβλιοθήκη του PSVR εντός του 2018, με την κυκλοφορία 130 νέων τίτλων, που θα έρθουν για να προστεθούν στους περίπου 150 ήδη υπάρχοντες.

Όπως είπε το στέλεχος της Sony, αυτή η ραγδαία άνοδος στον αριθμό του software για το PSVR είναι πλέον εφικτή λόγω της αυξημένης εγκατεστημένης βάσης, που έχει φτάσει τα δύο εκατομμύρια κατόχους του headset εικονικής πραγματικότητας για το PS4, γεγονός που -κατά συνέπεια- αυξάνει το ενδιαφέρον των developers. Και με την πτώση τιμής που είδαμε να συμβαίνει κατά την περίοδο των εορτών, δεν μένει παρά να δούμε αν τελικά το 2018 θα είναι (ή όχι) η χρονιά που το VR θα κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού και θα αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς.

ps4vr
Keywords
Τυχαία Θέματα