Σύντομα η κυκλοφορία του In Rays of the Light

Το In Rays of the Light, ένα παιχνίδι puzzle πρώτου προσώπου, έγινε γνωστό ότι θα κάνει την εμφάνισή του σε οικιακές κονσόλες αργότερα μέσα στον μήνα. Πρόκειται για remake του “The Light” από το 2012, από τον δημιουργό του 7th Sector, Sergey Noskov, το οποίο είχε κυκλοφορήσει ως remake για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τον Ιούνιο του 2020 με την ονομασία “The Light

Remake”.

Εξιστορώντας την ιστορία ενός μοναχικού επιζώντα σε έναν εγκαταλελειμμένο κόσμο που έχει κυριαρχήσει η φύση, το In Rays of the Light λαμβάνει χώρα σε ένα μέρος που είναι «ζοφερό και άδειο», αλλά ταυτόχρονα όμορφο. Περιγράφεται ως μια “αναζήτηση διαλογισμού”, διαθέτοντας μια “φιλοσοφική ιστορία” που αποκαλύπτεται μέσα από το περιβάλλον και τις τυχαίες λεπτομέρειες που βρίσκονται σε αυτό.

Το In Rays of the Light υπόσχεται μια “ατμοσφαιρική παραβολή” για τη θέση μας στον κόσμο, καθώς και συλλογισμούς για τη ζωή και τον θάνατο, καθώς εξερευνούμε τη μυστηριώδη τοποθεσία του τίτλου και λύνουμε μια ποικιλία από γρίφους, ενώ θα προσφέρονται δύο διαφορετικά endings.

Περισσότερα για το In Rays of the Light μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο trailer.

Το In Rays of the Light αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 και PlayStation 4 στις 17 Μαρτίου, με τιμή €7,99. Να σημειωθεί ότι ο τίτλος βρίσκεται σε έκπτωση 20% στο Microsoft Store για όσους τον προ-παραγγειλουν.

The post Σύντομα η κυκλοφορία του In Rays of the Light appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα