Καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Vampyr

Περισσότερο χρόνο χρειάζεται η Dontnod Entertainment.

Όπως ανακοίνωσαν μέσω ενός δελτίου Τύπου η Dontnod Entertainment και η Focus Home Interactive, η κυκλοφορία του Vampyr μετατίθεται για την επόμενη άνοιξη. Ο action RPG τίτλος των δημιουργών του Life is Strange, ήταν προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο, όμως η ομάδα συνάντησε μπροστά της ένα τεχνικό

πρόβλημα το οποίο αν και λύθηκε, καθυστέρησε σημαντικά την ολοκλήρωσή του. Σύμφωνα με τα μέλη της Dontnod Entertainment, η απόφαση για την αναβολή της κυκλοφορίας του Vampyr ήταν μία δύσκολη απόφαση, ωστόσο πιστεύουν ότι δεν θα πρέπει να γίνονται θυσίες στην ποιότητα ενός τίτλου, για να ικανοποιούνται οι προθεσμίες κυκλοφορίας. Παράλληλα, ευχαρίστησαν την Focus Interactive, publisher του Vampyr, που τους έδωσε το χρόνο που χρειάζονται για την ανάπτυξη του τίτλου. Σύμφωνα με αυτούς, ο επιπλέον χρόνος ανάπτυξης είναι αρκετά χρήσιμος για έναν τίτλο του είδους, με περίπλοκη αφήγηση και σύνθετους RPG μηχανισμούς.

Θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο του Dr. Jonathan Reid, ο οποίος είναι ένας διάσημος χειρουργός στο Λονδίνο του 1918, που για κάποιο λόγο μετατράπηκε σε βαμπίρ. Με αυτή την αλλαγή στη ζωή του, έρχεται σε σύγκρουση με τον εαυτό του, εφόσον ως γιατρός έχει ορκιστεί να σώζει ζωές ενώ ως βαμπίρ είναι καταραμένος να κυνηγά αυτούς που θα θεράπευε. Οπότε, για να επιβιώσει στις πληγείσες περιοχές, θα πρέπει να επιλέξει προσεκτικά ποιο θύμα θα διαλέξει για να τραφεί, διότι με τις σωστές ή λανθασμένες επιλογές θα κριθεί η μοίρα του ίδιου αλλά και της πόλης του Λονδίνου.

Περισσότερες πληροφορίες για το Vampyr θα βρείτε στο gameplay tour βίντεο, που περιέχεται στον παρακάτω player.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα