Ανακοινώθηκε το Zone of the Enders: The 2nd Runner - Mars

Με υποστήριξη 4Κ και PSVR.

Η Konami και η Cygames ανακοίνωσαν, στο πλαίσιο του TGS 2017, ένα καινούργιο remaster για το δεύτερο παιχνίδι Zone of the Enders, ονόματι Zone of the Enders: The 2nd Runner - Mars. Η νέα έκδοση

για τον εν λόγω, δημοφιλή τίτλο πρόκειται να κυκλοφορήσει μελλοντικά στην αγορά για PC και PS4, ενώ θα περιλαμβάνει βελτιωμένα γραφικά σε σύγκριση με το πρωτότυπο, αλλά και νέα χαρακτηριστικά. Συν τοις άλλοις, θα υποστηρίζει 4K ανάλυση και το PlayStation VR, προς τέρψιν των οπαδών της εικονικής πραγματικότητας.

Υπενθυμίζουμε πως η αρχική εκδοσή για το Zone of the Enders: The 2nd Runner είχε γίνει διαθέσιμη το 2003 στο PS2, ενώ ακολούθησε η επανέκδοση του παιχνιδιού, όπως και του πρώτου Zone of the Enders, σε μορφή bundle. Το συγκεκριμένο πακέτο είχε κυκλοφορήσει το 2012 για PlayStation 3 και Xbox 360.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο ανανεωμένος τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη την άνοιξη του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer ανακοίνωσης για το Zone of the Enders: The 2nd Runner - Mars.

ps4pc
Keywords
Τυχαία Θέματα