Έρχεται το Ruined King: A League of Legends Story

Η Riot ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το Ruined King: A League of Legends Story, ένα single player RPG που θα διαδραματίζεται στο σύμπαν του League of Legends,

στις αρχές του 2021 για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch και PC.

Την επιμέλεια της ανάπτυξης του τίτλου, έχει αναλάβει η Airship Syndicate, το studio ανάπτυξης του Joe Madureira που μας έδωσε κατά το παρελθόν τα Battle Chasers: Nightwar και Darksiders: Genesis. Λογικά το Ruined King: A League of Legends Story θα έχει αρκετές ομοιότητες με τους δυο παραπάνω τίτλους, από άποψη gameplay μηχανισμών.

Σύμφωνα με πρώτα στοιχεία, η ιστορία του τίτλου βρίσκει τους παίκτες σε δύο περιοχές της Runeterra, στο Bilgewater, μια παραθαλάσσια πόλη που φιλοξενεί κυνηγούς θαλάσσιων τεράτων, συμμορίες και λαθρεμπόρους από όλο τον κόσμο, και τα Shadow Isles, μια γη που έχει καταραστεί με τη θανατηφόρα Black Mist που καλύπτει το νησί και “καταστρέφει” οτιδήποτε έρθει σε επαφή.

Για να μπορέσουν να νικήσουν τον κοινό και μυστηριώδη εχθρό, οι παίκτες οφείλουν να δημιουργήσουν ένα party με διάφορους Champions του League of Legends, όπως οι Miss Fortune, Illaoi, Braum, Yasuo, Ahri και Pyke.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το announcement trailer, ενώ περισσότερα στοιχεία μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ruined King: A League of Legends Story.

The post Έρχεται το Ruined King: A League of Legends Story appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα