Καινούργιο gameplay trailer από το Helldivers 2

Μέσα στο State of Play της Πέμπτης 14 του μήνα είχαμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά ένα gameplay trailer από το Helldivers 2 του PlayStation 5. O Johan Pilestedt -creative director του τίτλου- κάνει την περιγραφή στο trailer, και μας βοηθάει να καταλάβουμε λίγο καλύτερα τι μας ετοιμάζει η ομάδα των Arrowhead Game Studios.

Στο

video βλέπουμε από την αρχή την όλη διαδικασία για το πως θα μπούμε και θα παίξουμε με μέχρι και τρεις φίλους μας ένα match στον τίτλο. Στη συνέχεια βλέπουμε και ακούμε τους developers του τίτλου να παίζουν το παιχνίδι τους. Στο τέλος της αποστολής ο Pilestedt μας μιλάει για τα “καλούδια” που θα αποκτάμε μετά το πέρας κάθε πίστας, και το πώς αυτά θα μας βοηθούν τόσο οπτικά -με αναβαθμίσεις στις στολές του χαρακτήρα μας αλλά και στο διαστημόπλοιο μας- όσο και στα στατιστικά μας -μέσω όπλων, στολών κτλ.

Στο τέλος του trailer μας δίνεται και την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου. Το Helldivers 2 αναμένεται στις 8 Φεβρουαρίου του 2024 για PlayStation 5 και PC -μέσω του Steam, με τις προπαραγγελείες να ανοίγουν στις 22 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, στο PlayStation.Blog υπάρχουν και οι πληροφορίες για τις δύο διαφορετικές εκδόσεις του τίτλου. Αυτές είναι η Standard Edition και η Super Citizen Edition, με αρκετό έξτρα ψηφιακό υλικό για όποιον την προμηθευτεί.

The post Καινούργιο gameplay trailer από το Helldivers 2 first appeared on GameOver.

The post Καινούργιο gameplay trailer από το Helldivers 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα