Ημερομηνία διάθεσης του Final Fantasy VII Rebirth

Η Square Enix ανακοίνωσε ότι το Final Fantasy VII Rebirth, το πολυαναμενόμενο sequel του Final Fantasy VII Remake, θα κάνει την εμφάνισή του στα ράφια των καταστημάτων για το PlayStation 5 στα τέλη Φεβρουαρίου.

Με την ευκαιρία της είδησης ότι ο πρώτος τίτλος έχει αποσταλεί και πουλήσει ψηφιακά περισσότερα

από 7 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, η εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο trailer του Final Fantasy VII Rebirth, όπου βλέπουμε τους Cloud, Aerith, Barret και Tifa να ενώνουν τις δυνάμεις τους με νέους playable χαρακτήρες- companions.  Έχοντας εμφανιστεί στο κεφάλαιο INTERmission, η Yuffie επιστρέφει, μαζί με τον Red XIII και τον Cait Sith. Μαζί, θα βρεθούν στο κυνήγι του Sephiroth.

Χρησιμοποιώντας τις synergy abilities της ομάδας, θα ενισχύσουμε τους μεταξύ μας δεσμούς, καθώς ταξιδεύουμε σε έναν τεράστιο κόσμο, γεμάτο με κλασικές τοποθεσίες που έχουν επαναδημιουγηθεί με “εκθαμβωτική λεπτομέρεια”.

Το Final Fantasy VII Rebirth θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 5 στις 29 Φεβρουαρίου 2024 σε τρεις εκδόσεις. Η Standard Edition θα ερθει μαζί με ένα Twin Pack που περιλαμβάνει επίσης το Final Fantasy VII Intergrade. Η Deluxe Edition με ένα μίνι CD soundtrack, artbook και ένα steelbook. Τέλος, θα έχουμε την Collector’s Edition, η οποία συνδυάζει το περιεχόμενο της Deluxe Edition, ένα μεγάλο, λεπτομερές άγαλμα του Sephiroth και αντικείμενα DLC (περιλαμβάνονται επίσης στην Digital Deluxe Edition) συμπεριλαμβανομένου του Summoning Materia DLC για την κλήση του Moogle Trio, του Magic Pot και εξοπλισμού όπως το Reclaimant Choker accessory και το Orchid Bracelet armor.

The post Ημερομηνία διάθεσης του Final Fantasy VII Rebirth first appeared on GameOver.

The post Ημερομηνία διάθεσης του Final Fantasy VII Rebirth appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα