Άμεση η κυκλοφορία του Separate Ways DLC για το Resident Evil 4

Στα πλαίσια του State of Play της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου είδαμε ένα μικρό σε διάρκεια αλλά μεγάλο σε ανακοινώσεις trailer από την Capcom για το Resident Evil 4. Σε αυτό η εταιρεία έδειξε σκηνές από το VR mode του τίτλου για το PlayStation

VR2, μας έδωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Separate Ways, και τέλος είδαμε δύο ακόμα χαρακτήρες που θα προστεθούν στο The Mercenaries mode.

Ίσως η σημαντικότερη ανακοίνωση είναι αυτή του Separate Ways. Οι φίλοι της σειράς και του πρωτότυπου Resident Evil 4 θα θυμούνται ότι το Separate Ways ήταν ένα ακόμα κεφάλαιο στην ιστορία του παιχνιδιού.

Το συγκεκριμένο κεφάλαιο δίνει φως σε κάποια σκοτεινά σημεία του Resident Evil 4, με έμφαση στο πώς η Ada επηρέασε την περιπέτεια του Leon στο ισπανικό χωριό. Η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό trailer για το κεφάλαιο αυτό που θα προστεθεί εν τέλει και στο remake του παιχνιδιού. Μάλιστα, η κυκλοφορία του έχει καθοριστεί για την επόμενη εβδομάδα, στις 21 του μήνα.

Την ίδια ημερομηνία, όλοι οι κάτοχοι του Resident Evil 4 θα λάβουν ένα δωρεάν update για τον τίτλο που θα δίνει πρόσβαση στην Ada Wong και στον Alberd Wesker στο The Mercenaries mode του.

Τέλος, το trailer που μας έδωσε η ιαπωνική εταιρεία αρχίζει με πλάνα από το VR mode που μας έχει υποσχεθεί ότι θα κυκλοφορήσει δωρεάν -για όσους έχουν το αρχικό παιχνίδι- για το PlayStation VR2. Ο τίτλος φαίνεται να αλλάζει για τις ανάγκες αυτού του τρόπου παιξίματος, και έρχεται σε κάμερα πρώτου προσώπου. Επίσης όπως είναι λογικό, μπορούμε να δούμε ότι οι τρόποι που ο παίκτης θα αλληλεπιδρά με τα όπλα, τους γρίφους και το περιβάλλον θα είναι διαφορετικοί σε σχέση με τον αρχικό τίτλο.

Το remake του Resident Evil 4 κυκλοφορεί ήδη για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, και PC -μέσω Steam, ενώ πρόσφατα μάθαμε ότι αναμένεται και η κυκλοφορία του τίτλου για το επόμενο iPhone, τα MAC και iPad της Apple. Το review μας για το Resident Evil 4 Remake μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

The post Άμεση η κυκλοφορία του Separate Ways DLC για το Resident Evil 4 first appeared on GameOver.

The post Άμεση η κυκλοφορία του Separate Ways DLC για το Resident Evil 4 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα