Καινούργιο The Witcher ετοιμάζει η CD Projekt RED

Με ανάρτηση στο επίσημο site της, η CD Projekt RED μάς πληροφόρει ότι προχωρά σε ανάπτυξη καινούργιου τίτλου στο σύμπαν του The Witcher.

Συγκεκριμένα αναφέρει: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το καινούργιο κεφάλαιο στη σειρά The Witcher είναι αυτή τη στιγμή σε ανάπτυξη και θα ξεκινήσει ένα καινούργιο

saga για το franchise.”

Η δημιουργός λέει ότι είναι το project με το οποίο το studio θα μεταπηδήσει από την REDengine, τη μηχανή γραφικών που χρησιμοποιούσε ως τώρα, στην Unreal Engine 5 της Epic. Αυτή η κίνηση θα είναι η αρχή μιας μακροχρόνιας συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών η οποιά δεν θα καλύπτει μόνο τις άδειες για χρήση της μηχανής, αλλά θα παρέχει στο studio και πλήρη τεχνική υποστήριξη επάνω της αλλά και στις μελλοντικές της εκδόσεις, αν και όποτε αυτές έρθουν στα χέρια τους. Η συνεργασία αυτή έχει ως σκοπό την αλληλοϋποστήριξη των δύο εταιρειών με απώτερο στόχο την καλύτερη υλοποίηση της μηχανής σε open-world παιχνίδια. Η ανακοίνωση κλείνει λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να δώσει παραπάνω πληροφορίες για το project.

Η μηχανή REDengine, που χρησιμοποιείται και στο Cyberpunk 2077, δουλεύεται ακόμα από τους developers του studio επάνω στο καινούργιο expansion για το παιχνίδι αυτό.

Τέλος, από το Twitter πήραμε και την πληροφορία ότι ο τίτλος δεν θα είναι αποκλειστικός στο Epic Store. Η CD Projekt, μέσω του επίσημου λογαριασμού του The Witcher στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καθησύχασε τους παίκτες και μελλοντικούς πελάτες της ότι το παιχνίδι δεν θα “κλειστεί” σε ένα μόνο ηλεκτρονικό κατάστημα στους υπολογιστές.

The post Καινούργιο The Witcher ετοιμάζει η CD Projekt RED appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα