Και στην επομένη γενιά το Marvel's Avengers

Launch τίτλος για τα PlayStation 5 και Xbox Series X.

Σύμφωνα με ένα Δελτίο Τύπου, το Marvel’s Avengers θα γίνει διαθέσιμο και στην επομένη γενιά κονσόλων που βρίσκεται προ των πυλών. Συγκεκριμένα, όσοι θα έχουν στα χέρια τους την έκδοση του παιχνιδιού για την τρέχουσα γενιά (PS4, Xbox One),

θα μπορούν να πραγματοποιήσουν αναβάθμιση στην έκδοση για την επόμενη γενιά χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος, ανεξάρτητα από το εάν οι παίκτες θα μεταφερθούν από το PlayStation 4 στο PlayStation 5 ή από το Xbox One στο Xbox Series X.

Με τη μετάβαση στην επομένη γενιά, θα μπορεί να μεταφερθεί το προφίλ των παικτών και η πρόοδος που έχουν σημειώσει μέσα στον τίτλο, δίνοντάς τους την ευκαιρία να μπορούν να συνεχίσουν από εκεί που έχουν σταματήσει. Επιπλέον, ο τίτλος θα υποστηρίζει την δυνατότητα για cross-gen play μεταξύ των κονσόλων της "ίδιας οικογενείας". Δηλαδή οι παίκτες του PlayStation 5 θα μπορούν να παίζουν με τους φίλους τους στο PlayStation 4 και οι παίκτες του Xbox Series X θα μπορούν να συνδεθούν με τους φίλους τους στο Xbox One.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο τίτλος θα διαθέτει εξαιρετικά γρήγορους χρόνους φόρτωσης, boosted αναλύσεις και fidelity, βελτιωμένες υφές, τεχνολογία ray tracing και άλλα. Η εμπειρία που θα αποκομίζουν οι παίκτες του στο PlayStation 5 θα είναι απρόσκοπτη και δυναμική, αξιοποιώντας πλήρως την εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα του SSD, τους haptics μηχανισμούς του PS5 DualSense και τον εντυπωσιακό ήχο. Τέλος, για να προσαρμόσουν πλήρως την οπτική τους εμπειρία, το PS5 θα παρέχει επίσης στους παίκτες την επιλογή για τη λειτουργία Enhanced Graphics Mode ή High Framerate.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις λειτουργίες του τίτλου στα Xbox Series X, Stadia και PC θα γίνουν διαθέσιμες αργότερα.

Περισσότερα για το Marvel’s Avengers στο PlayStation 5 μπορείτε να βρείτε στο PlayStation Blog όπου ο Gary Snethen, Διευθύνων Σύμβουλος της Crystal Dynamics, αναφέρει λεπτομερώς τι θα μπορούν να περιμένουν οι παίκτες από το Marvel's Avengers.

pcps4xbox onePS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα