Ημερομηνίες για τη beta του Marvel’s Avengers

Ένας Αύγουστος γεμάτος δόκιμες.

Η Crystal Dynamics αποκάλυψε τις ημερομηνίες που έχει προγραμματίσει να “τρέξει” τη beta του Marvel's Avengers, οι οποίες απλώνονται καθ΄ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, με όσους έχουν προ-παραγγείλλει τον τίτλο για το PlayStation 4, να ξεκινούν μια εβδομάδα νωρίτερα. Να σημειωθεί ότι επίσης έχει προγραμματιστεί και μια δεύτερη War

Table παρουσίαση μέσω live stream, σε περίπου δύο εβδομάδες από σήμερα (29 Ιουλίου, 20:00 ώρα Ελλάδος), προσφέροντας μια «βαθιά βουτιά» στη beta, για να έχουμε μια ιδέα σχετικά με το το τι να περιμένουμε από την αυτήν.

Σύμφωνα με τον Shaun Escayg -Creative Director- η beta για το Avengers θα περιλαμβάνει "λίγο από όλα", όπως υλικό από το campaign, co-op missions, εξέλιξη ηρώων και κομμάτια από την εξερεύνηση των War Zone και Drop Zones.

"Φτιάξαμε τη beta με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να ζήσετε τα περισσότερα πράγματα που θα κάνετε στο πλήρες παιχνίδι", δήλωσε ο Escayg, ”Αυτό σημαίνει ότι θα παίξετε ένα κομμάτι από το single player story campaign, θα πολεμήσετε σε co-op missions, θα βιώσετε την εξέλιξη των ηρώων και του κόσμου, και θα εξερευνήσετε τα War Zones και Drop Zones, ένα νέο είδος missions για τα οποία θα συζητήσουμε στο επερχόμενο War Table στις 29 Ιουλίου". Ο Escayg πρόσθεσε ότι η beta θα είναι "πλούσια" αλλά θα αντιπροσωπεύει "μόνο ένα μικρό μέρος του τελικού παιχνιδιού".

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια εικόνα με τις ημερομηνίες διεξαγωγής της beta για κάθε πλατφόρμα διάθεσης του τίτλου. Το Marvel's Avengers πρόκειται να κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 4 Σεπτεμβρίου.

pcps4xbox oneClick to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα