Αλλαγές στο σύστημα των side quests θα έχει το Assassin’s Creed Valhalla

Όπως αναφέρει ο Narrative Director του τίτλου.

Με τoν νέο τίτλο στη σειρά Assassin’s Creed οι φίλοι της σειράς θα πρέπει να περιμένουν να βρουν αρκετές αλλαγές σε κάποιους από τους gameplay μηχανισμούς, σε σχέση με τους προηγούμενους τίτλους της σειράς, καθώς έγινε γνωστό ότι τα side quests θα αποτελέσουν παρελθόν στο Assassin's Creed Valhalla υπέρ των πιο οργανικών «World Events». Σύμφωνα με τον Darby McDevitt –Narrative Director στο Valhalla- τα side quests στην πραγματικότητα θα είναι “σχεδόν ανύπαρκτα”.

Ο McDevitt, σύμφωνα με όσα ανέφερε σε μια συνομιλία με το

GameSpot, τα παραδοσιακά side quests δεν θα είχαν νόημα στην ιστορία του Assassin's Creed Valhalla, καθώς ο/η Eivor είναι ένας εισβολέας από τη Νορβηγία, ο οποίος θα πρέπει να δημιουργεί και να διαλύει συμμαχίες με το καστ των χαρακτήρων του παιχνιδιού στα πέντε βασίλεια του τίτλου.

Τα “World Events” θα προσφέρουν μια πιο “αυθόρμητη εναλλακτική λύση” στα side quests, με στόχους να αναδύονται καθώς οι παίκτες εξερευνούν την Αγγλία του 9ου αιώνα. Ο McDevitt σημείωσε ότι μακρύτερα σε διάρκεια story arcs θα πρέπει να ολοκληρωθούν για να προχωρήσει η κεντρική αφήγηση, ενώ άλλα tasks θα συμβαίνουν οργανικά και δεν θα πρέπει να αναζητηθούν ενεργά όπως στα AC Origins και Odyssey.

Το Assassin's Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 17 Νοεμβρίου, ενώ θα γίνει διαθέσιμο και στα Xbox Series X και PlayStation 5. Να σημειώσουμε ότι ο τίτλος θα διατίθεται επίσης ως δωρεάν upgrade από το Xbox One στο Xbox Series X, στο πλαίσιο του προγράμματος Smart Delivery της Microsoft.

pcps4xbox onePS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα