Ημερομηνία κυκλοφορίας για το story DLC του Kingdom Hearts 3

Το ταξίδι του Sora φτάνει στο τέλος του.

Κατά τη διάρκεια του PlayStation State of Play της12ης Δεκεμβρίου, η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το DLC (πακέτο επέκτασης ιστορίας) του Kingdom Hearts 3, γνωστό και ως Kingdom Hearts 3 Re:Mind.

Το

Kingdom Hearts 3 Re:Mind συνεχίζει την ιστορία μετά το τέλος της κεντρικής ιστορίας που μας αφηγήθηκε το Kingdom Hearts 3, πριν από περίπου 11 μήνες, με τους Kairi, Riku αλλά και με μια πλειάδα χαρακτήρων που γνωρίσαμε όλα αυτά τα χρόνια (συμπεριλαμβανομένων των Roxas, Axel και Xion) να εμπλέκονται σε μια ξέφρενη περιπέτεια αναζήτησης που θα τους βοηθήσει να εντοπίσουν το μέρος όπου βρίσκεται ο Sora. Παράλληλα, ένας νέος χαρακτήρας κάνει την εμφάνισή του. Πρόκειται για τον Yozora, έναν χαρακτήρα που γνωρίσαμε στο αρχικό παιχνίδι (αν και όχι αρκετά), ο οποίος συνδέεται με τη Shibuya και τον κόσμο του The World Ends With You - κάτι που πιθανόν να σημαίνει πως χαρακτήρες όπως οι Neku Beat, Rhyme και Joshua θα διαδραματίσουν κάποιο ρόλο στην περιπέτεια αυτή.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer της ανακοίνωσης, με υλικό από το gameplay αλλά και το σενάριο στον ακόλουθο player. Το Kingdom Hearts 3 Re:Mind θα διατεθεί στις 23 Ιανουαρίου 2020 για το PlayStation 4, ενώ για το Xbox One αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του Φεβρουαρίου.

ps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα