Επίσημο το Resident Evil 3 Remake

Με διάθεση εντός της νέας χρονιάς.

To σημερινό State of Play stream του PlayStation έθεσε τέλος σε μια σειρά φημών και διαρροών, καθώς η Capcom επιβεβαίωσε και επίσημη την κυκλοφορία του remake για το Resident Evil 3, το οποίο και θα διατεθεί την άνοιξη της νέας χρονιάς. Μάλιστα, η Capcom

συνέδεσε αρκετά έξυπνα την ανακοίνωσή του ως single player εμπειρία, καθώς το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει παρέα με το Resident Evil: Resistance, την multiplayer περιπέτεια που ανακοινώθηκε πριν από λίγο καιρό ως Project Resistance και η οποία αναμένεται να διατεθεί και αυτή την ερχόμενη χρονιά ως το mutiplayer τμήμα του Resident Evil 3.

Το Resident Evil 3 επιτρέπει στους παίκτες να αναλάβουν το ρόλο της Jill Valentine, καθώς εκείνη επιχειρεί να δραπετεύσει από τη Raccoon City πριν αυτή καταστραφεί ολοσχερώς από μια πυρηνική ρουκέτα. Μαζί με τους Carlos Oliveira, Mikhail Victor και Nikolai Zinoviev, εξέχοντα μέλη της Umbrella Biohazard Countermeasure Service, η Jill θα εργαστεί σκληρά για να συντονίσει τις ενέργειες για την έγκαιρη διαφυγή από την απειλούμενη πόλη. Ωστόσο, η Jill καταδιώκεται και απειλείται διαρκώς από τον Nemesis, μια μυστηριώδη φιγούρα, ο οποίος έχει επιβεβαιωθεί πως θα εμφανίζεται και στο Resident Evil Resistance, διαδραματίζοντας και εκεί κάποιο ρόλο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο της ανακοίνωσης, αλλά και ένα μήνυμα από τους developers στους ακόλουθους players. Να σημειώσουμε πως το Resident Evil 3 αναμένεται να διατεθεί για PlayStation 4 Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam στις 3 Απριλίου του νέου έτους.

ps4 Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα