Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Observer: System Redux

Launch τίτλος σε PlayStation 5 και Xbox Series X/ S.

Η Bloober Team ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το επερχόμενο Observer: System Redux, αναφέροντας πως αυτό θα αποτελέσει launch τίτλο για τις νέες κονσόλες.

Όπως αναφέρει

ο Piotr Babineo, Διευθύνων Σύμβουλος της Bloober Team, σχολιάζοντας την εν λόγω απόφαση της ομάδας: "Η επίτευξη της διάθεσης του Observer: System Redux για τους παίκτες στις κονσόλες της επόμενης γενιάς, αποτελούσε μεγάλο στόχο για την ομάδα. Δεδομένων των ανακοινωμένων ημερομηνιών κυκλοφορίας και των δύο κονσολών, μπορούμε, επιτέλους, να μοιραστούμε την ημερομηνία της διάθεσής μας. Γνωρίζουμε ότι το θέμα της τιμολόγησης για τη νέα γενιά αποτελεί μεγάλη ανησυχία για τους λάτρεις μας, και πιστεύουμε πως με την κυκλοφορία ολόκληρου του νέου περιεχομένου και των αναβαθμίσεων στο Observer: System Redux, στην ίδια τιμή με το αρχικό Observer, αποτελεί έναν πολύ καλό τρόπο για να μείνουμε κοντά με την κοινότητά μας."

Το Observer: System Redux φέρει οπτικές αναβαθμίσεις για τις επερχόμενες κονσόλες, όπως αναβαθμισμένα μοντέλα χαρακτήρων, textures, νέα animations και εφέ σε ανάλυση 4K, υποστηρίζοντας τεχνολογίες Ray Tracing και HDR για την απόδοση ρεαλιστικότερων φωτισμών και την απεικόνιση ευρύτερων χρωματικών φασμάτων. Θα ενσωματώνει επίσης και νέο περιεχόμενο, με τις νέες, κύριες αποστολές Errant Signal, Her Fearful Symmetry και It Runs in the Family.

Το Observer: System Redux θα γίνει διαθέσιμο σε Xbox Series X/ S και PC στις 10 Νοεμβρίου και σε PlayStation 5 στις 19 Νοεμβρίου, στην τιμή των €29.99, ενώ επισημαίνεται πως δεν προσφέρεται δυνατότητα δωρεάν "αναβάθμισης" στους κατόχους του αρχικού παιχνιδιού.

pcPS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα