Το Godfall έγινε «χρυσό»

Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη ενός εκ των launch τίτλων του PS5.

Μέσω σχετική δημοσίευσης από τον επίσημο λογαριασμό του επερχόμενου τίτλου στο Twitter, η Gearbox έκανε γνωστό πως το Godfall μετέβη σε κατάσταση "gold". Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει πως η περίοδος ανάπτυξης του παιχνιδιού έφτασε και επίσημα στο τέλος της, και, πλέον ξεκινάει η αντιγραφή του σε retail

αντίτυπα, προκειμένου να είναι έτοιμο για την κυκλοφορία του αργότερα μέσα στη χρονιά.

We're proud to share that Godfall's officially gone gold on PlayStation 5! ⚔

On behalf of everyone working from home at Counterplay Games and Gearbox Publishing, we can't wait to ascend alongside you on #PS5 in November! ? pic.twitter.com/Oj0UpbS0T0

— Godfall (@PlayGodfall) September 17, 2020

Το Godfall αποτελεί ένα action RPG "looter-slasher", με έμφαση στις melee μάχες, και λαμβάνει χώρα σε έναν φανταστικό κόσμο που διαχωρίζεται σε πέντε βασίλεια, της Γης, του Νερού, της Φωτιάς, του Ανέμου και του Πνεύματος. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός από τους τελευταίους ιππότες του εν λόγω κόσμου, με σκοπό να αποτρέψουν ένα σημαντικό, αποκαλυψιακό συμβάν, επιλέγοντας το ιδανικότερο στιλ μάχης ως προς τις δικές τους δεξιότητες μεταξύ των πέντε διαφορετικών classes του παιχνιδιού, τα οποία προσφέρουν και διαφορετικό οπλισμό, όπως τα longsword, dual blades, polearm, war hammer (two handed) και great sword (two handed), με τις διαθέσιμες τροποποιήσεις που δέχεται κάθε υφιστάμενο σετ εξοπλισμού.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του, ο τίτλος καλεί τους παίκτες να ολοκληρώνουν συγκεκριμένες αποστολές, μέσω των οποίων θα διεκδικούν κάθε φορά ανώτερου επιπέδου εξοπλισμό για να προετοιμαστούν κατάλληλα για εκείνες που έπονται, ενώ θα υποστηρίζεται τόσο single όσο και co-op mode για έως και τρεις παίκτες συνολικά.

Το Godfall θα κυκλοφορήσει (για την ελληνική αγορά) στις 19 Νοεμβρίου σε PlayStation 5 και PC (μέσω του Epic Store), ως launch (και timed-exclusive) τίτλος για την επερχόμενη κονσόλα της Sony, μεταξύ των Demon’s Souls, Destruction All Stars, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales και Sackboy A Big Adventure.

pcPS5
Keywords
Τυχαία Θέματα