Νέους VR τίτλους ετοιμάζει η Ubisoft

Βασισμένοι σε δύο πολύ σημαντικά brandnames.

Κατά τη διάρκεια του Facebook Connect, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει να αναπτύσσει δύο νέα παιχνίδια αποκλειστικά για την πλατφόρμα Oculus, τα οποία θα είναι βασισμένα σε δύο από τα πιο γνωστά και αγαπητά franchise της, στο Assassin’s Creed και στο Tom Clancy’s

Splinter Cell, προσφέροντας την μοναδική εμπειρία του κάθε brand μέσω της μοναδικής immersive εμπειρίας ενός VR τίτλου.

Την ανάπτυξη των Assassin’s Creed και Tom Clancy’s Splinter Cell VR έχει αναλάβει η Red Storm Entertainment της Ubisoft, σε συνεργασία με την Ubisoft Reflections και τα studio της Ubisoft σε Düsseldorf και Mumbai. Και τα δύο παιχνίδια θα δημιουργηθούν από το μηδέν ειδικά για την πλατφόρμα του Oculus, με το καθένα να περιλαμβάνει στοιχεία από τα franchise που γνωρίζουν και αγαπούν οι fans. Η Ubisoft αναπτύσσει εμπειρίες VR από το 2016, με τίτλους όπως οι Eagle Flight, Werewolves Within και Star Trek Bridge Crew - τα οποία είναι όλα διαθέσιμα στην πλατφόρμα του Oculus.

“Εξετάζουμε πάντα νέους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία για να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε αξέχαστες εμπειρίες παιχνιδιού", δήλωσε η Elizabeth Loverso, Vice President of Product Development της Red Storm Entertainment. “Το υπερσύγχρονο υλικό του Oculus θα μας επιτρέψει να φέρουμε τους κόσμους των Assassin's Creed και του Tom Clancy’s Splinter Cell στη ζωή για τους fans με έναν νέο τρόπο. Αυτά τα παιχνίδια θα εκμεταλλευτούν πλήρως την τεχνολογία του Oculus για να προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες που οι παίκτες δεν θα μπορούν να βρουν πουθενά αλλού".

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Ubisoft φέρνοντας δύο από τα AAA franchise τους στο VR. Είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης που δημιουργεί σταθερά πρωτοποριακό περιεχόμενο και τα Assassin's Creed και Tom Clancy's Splinter Cell στην πλατφόρμα του Oculus δεν θα αποτελέσουν εξαίρεση. Οι παίκτες θα λάβουν δραματικές και συναρπαστικές εμπειρίες σε αγαπημένους κόσμους που προηγουμένως ήταν διαθέσιμοι μόνο σε 2D και είμαστε τόσο πρόθυμοι να προσφέρουμε αυτά τα σχεδιασμένα ειδικά για VR παιχνίδια στους φίλους των franchise αλλά και σε νέο κοινό", δήλωσε ο Mike Verdu, VP of Content του Facebook Reality Labs.

vr
Keywords
Τυχαία Θέματα