Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Kingdom Hearts III

Το νέο ταξίδι του Sora ξεκινά στις αρχές του 2019. [Ενημέρωση]

Ευχάριστα νέα επιφύλασσε η Square Enix για τους φίλους της δημοφιλούς JRPG σειράς Kingdom Hearts, εφόσον μετά από 13 χρόνια οπού είχε κυκλοφορήσει το Kingdom Hearts II, ανακοίνωσε επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας για τον τρίτο πολυαναμενόμενο τίτλο της σειράς.

Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρία μετά

τη συναυλία που πραγματοποίησε για τη σειρά Kingdom Hearts στο Los Angeles, ανακοίνωσε ότι το Kingdom Hearts III θα κυκλοφορήσει στη δυτική αγορά στις 25 Ιανουαρίου του 2019. Επίσης σύμφωνα με τον επικεφαλής/Director του τίτλου, Tetsuya Nomura, το Kingdom Hearts III χρειάζεται περισσότερο χρόνο στην ανάπτυξη για αυτό η κυκλοφορία του μετατέθηκε για τις αρχές του 2019, ενώ ο δημοφιλής δημιουργός, επιβεβαίωσε πως κατά τη διάρκεια της Ε3 2018 θα προβληθούν περισσότερες πληροφορίες και βίντεο από τη νέα περιπέτεια του Sora.

Το Kingdom Hearts III είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και Xbox One,χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί άλλες πλατφόρμες για την ώρα.

[Ενημέρωση}

Κατά τη διάρκεια έκθεσης τύπου της Microsoft, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Ε3 2018, η Square Enix παρουσίασε καινούργιο gameplay υλικό από το Kingdom Hearts III. Στο οποίο προέβαλλε τον Sora και τους συντρόφους του, στον νέο κόσμο του Frozen, ο οποίος βασίζεται στην ομώνυμη ταινία της Disney. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τη νέα αυτή προσθήκη στο Kingdom Hearts III.

ps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα