Overwatch 2: Ο τρόπος για να ανοίξουν όλους τους παλιούς ήρωες οι καινούργιοι παίκτες

Γνωρίζουμε ότι το Overwatch 2 θα αφήσει πίσω του τα loot-boxes και τον άμεσο τρόπο που οι παίκτες είχαν πρόσβαση στους καινούργιους χαρακτήρες του παιχνιδιού. Υπήρχε όμως το ερώτημα του αν θα ήταν ανοικτοί όλοι οι παλιοί ήρωες για τους καινούργιους παίκτες του τίτλου. Η Blizzard έκανε διευκρινιστικές δηλώσεις πάνω στο θέμα, ξεκαθαρίζοντας ακόμα περισσότερο το “τοπίο” για αυτούς που θα πιάσουν το Overwatch 2 για πρώτη φορά στα χέρια τους.

Καταρχάς, ονομάζουν αυτή την ενότητα του παιχνιδιού “First-Time User

Experience”. Με αυτή την ονομασία θέλουν να μας δώσουν να καταλάβουμε ότι παίρνουν πολύ σοβαρά την εμπειρία των καινούργιων παικτών του Overwatch 2, και παράλληλα προσπαθούν να μη χαλάσουν τη διασκέδαση όπου οι παλιοί παίκτες του τίτλου θα έχουν από αυτόν. 

Όλοι οι καινούργιοι παίκτες θα πρέπει πρώτα να έχουν παίξει -και νικήσει- 50 αγώνες στο Quick Play πριν τους δοθεί η πρόσβαση στο Competitive κομμάτι του. Αυτό -σύμφωνα με την Blizzard- δίνει τη δυνατότητα σε αυτούς να μάθουν αρκετά τους μηχανισμούς και τους ήρωες του Overwatch 2 χωρίς να χαλάει την εμπειρία των παλιών φίλων του τίτλου, βάζοντας στους Competitive αγώνες παίκτες οι οποίοι δεν γνωρίζουν τον τίτλο τόσο καλά.

Επίσης, οι καινούργιοι παίκτες θα πρέπει να έχουν παίξει -περίπου- 100 αγώνες πριν ξεκλειδώσουν όλους τους ήρωες του πρώτου τίτλου. Αυτό το σύστημα θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που θα έχουν όλοι οι παίκτες του Overwatch 2 -και μας γνωστοποιήθηκε μέσα στον Σεπτέμβριο– για το πώς θα ξεκλειδώνονται οι καινούριοι ήρωες του παιχνιδιού μέσω του Battle Pass. 

Με αυτά τα δύο καινούργια συστήματα στον τίτλο, η Blizzard θέλει να δώσει μία πιο ομαλή γνωριμία με το Overwatch 2 στους καινούργιους παίκτες, αναγνωρίζοντας ότι αυτή θα ήταν πολύ χαοτική αν έπαιρναν κατευθείαν στα χέρια τους όλο το περιεχόμενό του τίτλου.

Παράλληλα με το “FTUE”, η εταιρεία έκανε γνωστό ότι θα πρέπει να συνδέσουμε κάποιο τηλεφωνικό αριθμό με τον λογαριασμό μας αν θέλουμε να έχουμε πρόσβαση στο παιχνίδι, με την ίδια να λέει ότι αυτό γίνεται για περισσότερη ασφάλεια. Τέλος, μάθαμε ότι όλες οι συνομιλίες μέσω του chat του τίτλου θα ηχογραφούνται και θα αναλύονται, σε μία προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η όποια τοξική συμπεριφορά από παίκτες σε αυτόν.

The post Overwatch 2: Ο τρόπος για να ανοίξουν όλους τους παλιούς ήρωες οι καινούργιοι παίκτες appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα