Οι ανακοινώσεις για το Resident Evil από το event της Capcom

Η Capcom έκανε και φέτος το δικός της showcase στα πλαίσια του Summer Game Fest. Σε αυτό το ιντερνετικό event η ιαπωνική εταιρεία έδωσε αρκετές πληροφορίες για το γνωστό horror franchise Resident Evil.

Resident Evil 4 (Remake):

Για το remake του Resident Evil 4 μάθαμε πολύ πρόσφατα στο State of Play της Sony. Αν και αυτά που ξέρουμε για τον τίτλο είναι πολύ λίγα, στο event τα δύο “μεγάλα κεφάλια” του παιχνιδιού μίλησαν λίγο παραπάνω για το καινούργιο τους δημιούργημα και τις ιδέες πίσω από αυτό το reimagine του κλασικού τίτλου. Παράλληλα, είδαμε το ίδιο trailer απο το SoP, με λίγες παραπάνω σκηνές εδώ κι εκεί, και ένα πολύ μικρό gameplay βιντεό με τον Leon να προχωράει προς ένα σκοτεινό σπίτι. Ο τίτλος αναμένεται για PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC στις 24 Μαρτίου του επόμενου έτους.

Resident Evil Village, Winters’ Expansion:

Επιτέλους μάθαμε όλες τις πληροφορίες για το DLC που μας είχαν υποσχεθεί για το Resident Evil Village. Ο τίτλος του είναι Winters’ Expansion και θα φέρει αρκετά νέα στοιχεία στον τίτλο σε όλα του τα τμήματα.

Για το βασικό mode έχουμε την επιλογή κάμερας τρίτου προσώπου. Πλέον θα μπορείτε να δείτε τον Ethan. Καινούργια animations έχουν προστεθεί στο παιχνίδι τόσο για τον πρωταγωνιστή του, όσο και για τους εχθρούς του.

Καινούργια στοιχεία έχουμε και για το The Mercenaries mode του τίτλου. Το όνομα αυτού είναι Additional Orders και θα βάλει στο παιχνίδι καινούργιες τοποθεσίες αλλά και καινούργιους χαρακτήρες. Είδαμε ότι πλέον θα μπορούμε να πάρουμε τον έλεγχο του Chris, του Heisenberg αλλά και της Lady Dimitrescu.

Τέλος, έχουμε και την προσθήκη καινούργιων γεγονότων στην ιστορία του τίτλου. Το όνομα του story DLC ονομάζεται Shadows of Rose. Αυτό θα διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του βασικού παιχνιδιού και θα έχουμε τον έλεγχο της Rose, με κάμερα εξ ολοκλήρου τρίτου προσώπου. Το DLC θα εξερευνήσει παραπάνω τον χαρακτήρα της Rose καθώς η ίδια κάνει μία προσπάθεια να ξεφύγει από το παρελθόν της και τα γεγονότα που έλαβαν μέρος στο Village.

Το DLC θα είναι κοντά μας στις 28 Οκτωβρίου. Παράλληλα θα κυκλοφορήσει και μία ακόμα έκδοση του παιχνιδιού που θα περιλαμβάνει το βασικό κομμάτι του και το DLC. Στα κλασικά πρότυπα του Resident Evil αυτή θα ονομάζεται Gold Edition. Τέλος, την ίδια μέρα θα ανοίξει και τους servers του το Re: Verse. Το online multiplayer ανταγωνιστικό κομμάτι του Resident Evil Village.

Resident Evil 2 (Remake), Resident Evil 3 (Remake), Resident Evil 7:

Τα τρία αυτά παιχνίδια θα πάρουν το δωρεάν update τους για τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς -PlayStation 5 και Xbox Series S/X. Μαζί με τις κονσόλες οι τίτλοι θα πάρουν επίσης και ένα δωρεάν update για τα PC, το οποίο θα βάζει σε αυτούς όλα τα καινούργια καλύτερα στοιχεία του οπτικού και του ακουστικού τομέα. Τέλος, τα saves από τις παλιές κονσόλες θα μπορούν να μεταφερθούν στις καινούργιες εκδόσεις και να συνεχίσουμε το playthrough από εκεί που το αφήσαμε πριν. Τα updates είναι διαθέσιμα από σήμερα για όλους.

The post Οι ανακοινώσεις για το Resident Evil από το event της Capcom appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα