Ημερομηνία διάθεσης του Necromunda: Underhive Wars

Μαζί με ένα gameplay trailer για τον third-person tactical/ action τίτλο.

Η Focus Home Interactive ανακοίνωσε ότι το Necromunda: Underhive Wars θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου 2020. Το Underhive Wars είναι βασισμένο στο επιτραπέζιο παιχνίδι Necromunda της Games Workshop, και θα είναι είναι

ένα παιχνίδι τακτικής δράσης τρίτου προσώπου.

"Βαθιά, κάτω από τις εφιαλτικές, μολυσμένες hive πόλεις της Necromunda, στις δαιδαλώδεις, κατακόρυφες και σκοτεινές σήραγγες της Underhive, οι αντίπαλες συμμορίες αγωνίζονται μέχρι τέλους για την προσωπική δύναμη, τον πλούτο, την επιβίωση και την τιμή του Οίκου τους", αναφέρει η επίσημη περιγραφή του παιχνιδιού.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες θα κληθούν να ενισχύσουν τις δυνάμεις των Escher, Goliath και Orlock gangsters, προσαρμόζοντας το κάθε μέλος της ομάδας και οδηγώντας τους στη μάχη. Οι μάχες θα πραγματοποιούνται σε κατακόρυφα δυστοπικά περιβάλλοντα, που θα επιτρέπουν στους παίκτες την σωστή εκμετάλλευση του εδάφους, που θα οδηγήσει στην πτώση των έχθρων. Τέλος να αναφέρουμε ότι ο τίτλος θα μπορεί να παιχτεί τόσο solo όσο και σε co-op mode έως τριών ατόμων.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα trailer με αρκετά στοιχεία gameplay από τον τίτλο.

Το Necromunda: Underhive Wars θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 8 Σεπτεμβρίου 2020.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα