Ημερομηνία διάθεσης του Disney Speedstorm

Το Disney Speedstorm, ο επερχόμενος τίτλος racer που θέλει τους παίκτες να παίζουν διαλέγοντας από σειρά από χαρακτήρες της Disney και της Pixar, θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου. Και θα είναι free to play.

Η δημιουργός του τίτλου, Gameloft, δήλωσε στο videogameschronicle.com:

“Από την διάθεση της Early Access,

λάβαμε πολύτιμα σχόλια και υποστήριξη από την απίστευτη κοινότητα των παικτών μας, που συνέβαλαν καθοριστικά στις βελτιώσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της Early Access”.

“Η μετάβαση σε μια εμπειρία free-to-play θα επιτρέψει επίσης σε περισσότερους παίκτες να μοιραστούν μια πλήρως ισχυρή ανταγωνιστική και co-op εμπειρία racing. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι μαζί καθώς μπαίνουμε σε αυτή τη συναρπαστική νέα φάση. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες!”.

Το Disney Speedstorm είχε μπει σε early access τον περασμένο Απρίλιο και οι παίκτες μπορούσαν να το παίξουν εάν είχαν αγοράσει ένα Founder’s Pack, συνδυάζοντας το παιχνίδι μαζί με μια σειρά από DLC.

Το Disney Speedstorm θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch και PC, με πλήρη υποστήριξη cross-play.

The post Ημερομηνία διάθεσης του Disney Speedstorm appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα