Ετοιμάζεται remake για το Assassin’s Creed IV: Black Flag

Το Assassin’s Creed IV: Black Flag, σύμφωνα με μια αναφορά, θα αποκτήσει μια remake έκδοση.

Όχι μόνο αυτό, αλλά, η Ubisoft Singapore συμμετέχει στο project – είναι το ίδιο studio ανάπτυξης που εργάζεται στο Skull and Bones

για τόσο καιρό. (να θυμίσουμε ότι το Skull and Bones ξεκίνησε, ως ιδέα από τις ναυμαχίες που υπήρχαν μέσα στο Black Flag.)

Η αναφορά προέρχεται από τον Kotaku, οι πηγές του οποίου ισχυρίζονται ότι αυτό το remake δεν θα ολοκληρωθεί για «τουλάχιστον μερικά χρόνια».

Το Assassin’s Creed Black Flag είχε τύχει γενικά πολύ καλής υποδοχής από το κοινό, καθώς πήρε την δομή της σειράς και την μετέφερε στην ανοιχτή θάλασσα, με μια περισσότερη αίσθηση sandbox. Μετέφερε την εστίαση της σειράς μακριά από πιο περιορισμένα αστικά περιβάλλοντα σε ένα με μια πολύ μεγαλύτερη εξάπλωση – σε αυτήν την περίπτωση, στην Καραϊβική.

Αν έχουν ισχύ τα λεγόμενα της αναφοράς, τότε είναι μια ακόμη οδός που η Ubisoft εξερευνά σε μια φαινομενική προσπάθεια να ευχαριστήσει όλους. Να θυμίσουμε ότι σε λίγους μήνες θα έχουμε την διάθεση του Assassin’s Creed Mirage, το οποίο θα φέρει την σειρά πίσω στις ρίζες των πρώτων τίτλων της σειράς.

The post Ετοιμάζεται remake για το Assassin’s Creed IV: Black Flag appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα