Ανακοινώθηκε το Blade Runner 2033: Labyrinth από την Annapurna

H Annapurna Interactive ανακοίνωσε πως αναπτύσσει το Blade Runner 2033: Labyrinth, το πρώτο νέο παιχνίδι Blade Runner έπειτα από από 25 χρόνια, το οποίο θα διαδραματίζεται μεταξύ της αρχικής ταινίας και του sequel, Blade Runner 2049.

Όπως έκανε γνωστό

η Annapurna, το παιχνίδι θα διαδραματίζεται σε ένα δυστοπικό Λος Άντζελες έπειτα από ένα καταστροφικό blackout, αλλά δεν μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι ή την ημερομηνία κυκλοφορίας του, εκτός από ένα teaser trailer, καθώς και την πληροφορία ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για κονσόλες και υπολογιστές.

Η Annapurna ενημέρωσε ότι ο συγκεκριμένος τίτλος θα είναι το πρώτο παιχνίδι που θα αναπτυχθεί από το δικό της εσωτερικό στούντιο. Από την ίδρυσή της το 2016, η Annapurna Interactive είναι γνωστή για την έκδοση αναγνωρισμένων από τους κριτικούς και το κοινό, indie τίτλων όπως τα: What Remains of Edith Finch, Outer Worlds, Sayonara Wild Hearts και Stray. Ωστόσο, το 2020 η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δημιουργεί το δικό της εσωτερικό στούντιο.

Τη σκηνοθεσία του παιχνιδιού θα αναλάβει η Chelsea Hash, η οποία στο παρελθόν είχε εργαστεί στα Solar Ash, What Remains of Edith Finch και Kid Amnesia Exhibition των Radiohead.

The post Ανακοινώθηκε το Blade Runner 2033: Labyrinth από την Annapurna appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα