Το Uplay+ μετονομάζεται σε “Ubisoft+”

Η Ubisoft ανακοίνωσε την μετονομασία της συνδρομητικής της υπηρεσίας Uplay+, σε “Ubisoft+”, καθώς και το πλάνο της για τη διάθεσή της σε πολλαπλές πλατφόρμες συνδρομητικού μοντέλου.

Αρχικά, το Ubisoft+ θα γίνει διαθέσιμο σε στάδιο beta μέσα από το Luna της Amazon, που ανακοινώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, ενώ μέχρι το τέλος της τρέχουσας χρονιάς θα το δούμε και μέσα από το Stadia της Google.

Επισημαίνεται ότι δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στον “πυρήνα” της εν λόγω υπηρεσίας. Οι συνδρομητές της θα εξακολουθήσουν να έχουν πρόσβαση σε μία αναπτυσσόμενη βιβλιοθήκη περισσότερων από 100 παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων νέων, μεγάλων κυκλοφοριών της γαλλικής εταιρείας, όπως τα επερχόμενα Watch Dogs: Legion, Assassin’s Creed Valhalla και Immortals Fenyx Rising.

Αφού προηγηθεί η εκδήλωση του ενδιαφέροντός τους μέσω σχετικού αιτήματος προς την εταιρεία, η συνδρομητές του Ubisoft+ θα λάβουν την αντίστοιχη πρόσκληση για το Luna, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η σύζευξη των λογαριασμών τους μεταξύ των δύο διαφορετικών υπηρεσιών. Όσο η υπηρεσία θα βρίσκεται σε στάδιο beta, η πρόσβαση στα παιχνίδια της Ubisoft μέσω του Luna θα προσφέρεται χωρίς καμία προστιθέμενη χρέωση στην τιμή διάθεσης του πρώην, πλέον, γνωστού ως Uplay+ ($14.99/ μήνα), όπως ακριβώς θα ισχύει και για τη διάθεσή του μέσα από το Stadia.

Όσον αφορά στις “premium” εκδόσεις παιχνιδιών (π.χ. Ultimate/ Gold/ Deluxe Edition), επισημαίνεται πως οι εκδόσεις που θα βρίσκονται στο Ubisoft+, ενδέχεται να μην περιλαμβάνουν ολόκληρο το “premium” περιεχόμενο, ενώ για επιλεγμένα παιχνίδια, όπως το Assassin’s Creed Valhalla, θα υποστηρίζεται και δυνατότητα για cross-save.

Η εφαρμογή των παραπάνω τροποποιήσεων για την εν λόγω συνδρομητική υπηρεσία της Ubisoft, αναμένεται να ξεκινήσει στις 10 Νοεμβρίου.

The post Το Uplay+ μετονομάζεται σε “Ubisoft+” appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα