Αποκαλύφθηκε το F1 2017

Μονοθέσια-θρύλοι του παρελθόντος επιστρέφουν.

Μέσω του επίσημου site της η Codemasters αποκάλυψε το φετινό μέλος της -ετήσιας πλέον- racing σειράς που βασίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1. Το F1 2017 θα κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου 2017 για PlayStation 4, Xbox One

και υπολογιστές. Ο τίτλος θα περιέχει όλα τα circuit που βρίσκονται στο πρόγραμμα του φετινού πρωταθλήματος F1, μαζί με τα licensed μονοθέσια όλων των ομάδων και τους οδηγούς τους, ενώ θα υπάρχει ένα πλήρες career mode.

Το κύριο χαρακτηριστικό του φετινού τίτλου είναι η επιστροφή 12 μονοθεσίων από διάφορες εποχές της F1. Ανάμεσα σε αυτά είναι η MacLaren MP4/4 (1988) των Alain Prost και Ayrton Senna, η Williams FW14B (1992) του Nigel Mansell και του Riccard Patrese και, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η πανέμορφη Ferrari F2002 των Michael Schumacher και Rubens Barichello. Τα κλασικά μονοθέσια -τα οποία τελευταία φορά είχαν εμφανιστεί στο F1 2013- θα είναι διαθέσιμα σε invitational events κατά τη διάρκεια του career mode και σε άλλα modes του τίτλου όπως online αγώνες -ίσως championships- και time trial.

Όσοι αποκτήσουν την Day One έκδοση του τίτλου θα έχουν πρόσβαση στη MacLaren MP4/4, η οποία αργότερα θα πωλείται ξεχωριστά, με τα άλλα 11 κλασικά μονοθέσια να περιέχονται σε όλες τις εκδόσεις του τίτλου. Παρακάτω θα βρείτε το teaser trailer του τίτλου.

pcps4xbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα