Η Vostok Games ανακοίνωσε το Fear the Wolves

Battle Royale πρόταση από δημιουργούς της σειράς S.T.A.L.K.E.R.

Η Focus Home Interactive ανακοίνωσε ότι η Vostok Gamesstudio ανάπτυξης από πρώην εργαζόμενους της GSC Game World, που μας είχε δωσει τη σειρά S.T.A.L.K.E.R.- εργάζεται

επάνω σε ένα νέο, post-apocalyptic Battle Royale παιχνίδι πρώτου προσώπου με την ονομασία “Fear the Wolves”. Το εν λόγω project αναμένεται να κυκλοφορήσει για ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κονσόλες αργότερα μέσα στην τρέχουσα χρονιά. Σύμφωνα με την εταιρεία η ανάπτυξη του έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες και υπόσχεται να δώσει στους παίκτες μια “νέα και πρωτότυπη ματιά στο Battle Royale είδος παιχνιδιών”.

To Fear the Wolves θα «ρίχνει» τους παίκτες σε ένα ραδιενεργό Chernobyl, όπου είτε ως ομάδες είτε ως «μοναχικοί λύκοι» θα κληθούν να αγωνιστούν για την επιβίωσή τους σε μάχες 100 ατόμων. Το παιχνίδι υπόσχεται να περιλαμβάνει ένα «έντονο και πρωτότυπο τρόπο παιχνιδιού» με τον οποίο θα έχουμε «μια άγρια νέα στροφή στο είδος» των Battle Royale. Εντός των χαρτών θα υπάρχουν πολλές θανάσιμες ανωμαλίες και δυναμικώς μεταβαλλόμενα καιρικά φαινόμενα, με τα οποία θα βρεθούν αντιμέτωποι οι παίκτες, και εναλλαγή μεταξύ ημέρας- νύχτας, που θα επηρεάζει τις στρατηγικές των παικτών.

Το Fear the Wolves θα κάνει την εμφάνισή του σε Early Access για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσα στο 2018, προτού γίνει αργότερα διαθέσιμο για Xbox One και PlayStation 4.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα