Battle Royale mode στο Red Dead Redemption 2;

Μεγάλη διαρροή πληροφοριών για τον τίτλο της Rockstar

Μία μεγάλη ποσότητα πληροφοριών για τον επερχόμενο τίτλο της Rockstar έφερε στην επιφάνεια η ιστοσελίδα Trusted Reviews, η οποία υποστηρίζει ότι τον προηγούμενο Αύγουστο έλαβε έγγραφα που αφορούσαν την ανάπτυξη του Red Dead Redemption 2. Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι αρχικά δεν τα δημοσιοποίησε, λόγω του ότι δεν είχε επαρκή στοιχεία για την εγκυρότητά τους, ωστόσο σήμερα έλαβε την απόφαση να τα δημοσιεύσει, αφού όλο και περισσότερα στοιχεία μέσα από αυτά δείχνουν να επιβεβαιώνονται.

Η

μεγαλύτερη αποκάλυψη αφορά στο online κομμάτι του τίτλου και την ύπαρξη ενός mode με όνομα "Battle Royale". Αν και δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν αυτό το mode είναι εξ ολοκλήρου βασισμένο επάνω στους τίτλους του είδους που γνωρίζουν τεράστια επιτυχία, δηλαδή τα PlayerUnknown's Battlegrounds και Fortnite, δεν θα πρέπει να φανεί περίεργη μία προσπάθεια της Rockstar να εισέλθει σε αυτό το κερδοφόρο μονοπάτι. Εκτός από αυτό, στα έγγραφα παρουσιάζονται δύο ακόμη online modes του τίτλου, το Revive and Survive και το Money Grab. Στο πρώτο οι παίκτες θα χωρίζονται σε δύο ομάδες και θα πολεμούν μέχρι τελικής πτώσης, με τη δυνατότητα για "revive" των συμπαικτών της κάθε ομάδας να έχει χρονικό περιορισμό. Το Money Grab, φαίνεται σαν μία εξέλιξη του -γνωστού από άλλους multiplayer τίτλους- Capture the Flag, στο οποίο οι δύο ομάδες θα πρέπει να πάρουν σάκους με χρήματα από μία κεντρική τοποθεσία και να τα επιστρέψουν, όσον το δυνατόν ταχύτερα, στις βάσεις τους.

Το Red Dead Redemption 2 θα έχει και online free roam, στα πρότυπα του GTA Online, με τους παίκτες να είναι ελεύθεροι να εξερευνήσουν τον ανοικτό κόσμο του, παρέα με φίλους και εχθρούς, προσπαθώντας να ολοκληρώσουν διάφορα quests. Μία από τις διαθέσιμες δραστηριότητες του τίτλου φαίνεται ότι θα είναι το γνωστό σε όλους μας Πόκερ, ενώ φαίνεται ότι θα υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες σχετικές με τον τζόγο. Όπως και στο GTA Online, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τα δικά τους περιουσιακά στοιχεία, να τα αναβαθμίσουν ενώ στο χάρτη θα βρίσκονται διάσπαρτα πολλά διαφορετικά καταστήματα και NPCs.

Άκρως ενδιαφέρουσα φαίνεται η πληροφορία πως θα υπάρχει μία "μαύρη" αγορά, στην οποία οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν αντικείμενα σε μικρότερο κόστος, όμως αυτή θα είναι διαθέσιμη σε συγκεκριμένα ωράρια, ανάλογα με την ώρα στον κόσμο του παιχνιδιού. Ο χάρτης του τίτλου αναμένεται να περιέχει τόσο νέες περιοχές όσο και τα γνωστά Armadillo και Ridgewood, στα οποία ο παίκτης θα μπορεί να περιηγηθεί είτε με κάποια άμαξα και το άλογό του, είτε μέσω του σιδηροδρομικού δικτύου. Οι διαθέσιμες άμαξες θα έχουν πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους, με κάποιες να είναι θωρακισμένες, ενώ άλλες θα έχουν ως βασικό τους προτέρημα τη μεγαλύτερη ταχύτητα.

Το Red Dead Redemption 2, όπως και το GTA V, θα έχει υποστηρίζει και first person view, ενώ τα ενδιαφέροντα "Strangers and Freaks", sidequests του GTA V, φαίνεται πως θα κάνουν και αυτά την εμφάνισή τους. Τέλος, έγινε γνωστό πως οι επιλογές και οι κινήσεις του παίκτη σε διάφορες αποστολές θα έχουν αντίκτυπο στην εξέλιξη της ιστορίας.

Θυμίζουμε πως, όπως πρόσφατα ανακοινώθηκε, το Red Dead Redemption 2 αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 26 Οκτωβρίου του 2018, για PlayStation 4 και Xbox One.

ps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα