Νικητές διαγωνισμού PS4 Games

Μήπως είστε ανάμεσα στους τυχερούς;

Ο πρώτος διαγωνισμός του GameOver.gr για το 2018 έλαβε τέλος και για δέκα τυχερούς αναγνώστες το νέο έτος ξεκινάει πολύ καλά. Πριν περάσουμε στα ονόματα των νικητών να θυμίσουμε για ακόμα μια φορά πως ορισμένα από τα δώρα είναι μια προσφορά της Sony Hellas προς τη κοινότητα μας και ορισμένα είναι από

τη προσωπική συλλογή του αρχισυντάκτη του site. Πάμε λοιπόν να δούμε ποιος κερδίζει τι.

Από ένα Gran Turismo Sport κερδίζουν οι :Hyper_piccolo, crown, vangelis25021 και varg. Απο ενα Uncharted: The Lost Legacy κερδιζουν οι: arivederci και johnmour. Από ένα Knack 2 κερδίζουν οι: FireHeadBoy και darker. Τέλος το Overwatch:Origins Edition κερδίζει ο χρήστης με nickname: The_saint14 ενώ το Dragon's Dogma: Dark Arisen κερδίζει ο SotirisSrt1988.

Οι παραπάνω τυχεροί αναγνώστες θα πρέπει να στείλουν με p.m. (προσωπικό μήνυμα) τα στοιχειά αποστολής τους ( Όνομα, επίθετο, διεύθυνση, ταχυδρομικό κώδικα και αριθμό τηλεφώνου ) στον αρχισυντάκτη του site, Γιώργο Καλλίφα, για της αποστολή του δώρου τους, τα έξοδα του οποίου υπενθυμίζουμε ότι επιβαρύνουν τον παραλήπτη. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τις φίλες που πήραν μέρος στο διαγωνισμό. Μείνετε συντονισμένοι για ακόμα περισσότερα δώρα από το GameOver.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα