Η Take-Two σχολιάζει τη στρατηγική της για τα microtransactions

Η άποψη της εταιρίας για τα F2P, τα Battle Royale και το Switch.

Όπως φαίνεται από τα οικονομικά αποτελέσματα της Take-Two, τα έσοδα από τα microtransactions συνεχίζουν να αυξάνονται για την εταιρία και σύμφωνα με την Laine Goldstein, οικονομική διευθύντρια της Take-Two, είναι ένας τομέας με μεγάλη σημασία, σε όλους τους τίτλους της. Η Laine μιλώντας στη παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρίας, υποστήριξε ότι υπάρχουν ακόμη πολλές περισσότερες ευκαιρίες στο "γήπεδο" των microtransactions. Όσον αφορά τη στρατηγική της

εταιρίας, αυτή στόχο έχει να κάνει τους παίκτες να γοητευτούν και να συνεχίζουν να ασχολούνται με τον εκάστοτε τίτλο, ώστε να παραμένουν χαρούμενοι, κάτι που έχει καλά αποτελέσματα σε βάθους χρόνου για τα έσοδα της εταιρίας από microtransactions.

Ο Strauss Zelnick, CEO της Take-Two, σημείωσε πως ο κόσμος έχει πλέον αλλάξει και αν μία εταιρία ακολουθήσει σωστές πρακτικές τότε θα καταφέρει να κρατήσει τους παίκτες στον τίτλο της. Το πιο ευχάριστο, δήλωσε, είναι να βλέπεις τον αριθμό των παικτών που όντως παίζουν το παιχνίδι. Το GTA Online, υποστήριξε, είναι ένας τίτλος φαινόμενο όχι μόνο για αυτή τη γενιά αλλά συνολικά για τη σύγχρονη βιομηχανία του gaming. Η εταιρία διαθέτει νέο δωρεάν περιεχόμενο, ικανοποιώντας τα θέλω των παικτών και εκείνοι συνεχίζουν να ασχολούνται με τον τίτλο και να ξοδεύουν χρήματα σε αυτόν, αυτή είναι και η μυστική συνταγή για την επιτυχία του τίτλου.

Στη συνέχεια ο Zelnick αναφέρθηκε στους free-to-play τίτλους και τις ευκαιρίες που υπάρχουν σε αυτούς. Η εταιρία έχει ήδη έναν τέτοιο τίτλο στο δυναμικό της, το NBA 2K online στην αγορά της Κίνας, ωστόσο από ό,τι φαίνεται, είναι δύσκολο να μεταβεί σε αυτό το μοντέλο για όλους τους τίτλους της. Σε ένα free-to-play περιβάλλον, σημείωσε, μόνο το 10% των παικτών αφήνει χρήματα, και αυτό είναι ένα μικρό ποσοστό για να στηριχθεί ένας "triple A" τίτλος. Παράλληλα ο Zelnick στάθηκε και στην πορεία των Battle Royale τίτλων, δηλώνοντας πως στόχος της εταιρίας του είναι να καινοτομεί και πως πιστεύει ότι η τίτλοι που βασίστηκαν σε κάτι ήδη επιτυχημένο ποτέ δεν κατάφεραν να έχουν την επιτυχία των πρωτότυπων. Η Take-Two δεν είναι ενθουσιασμένη με την ιδέα να βασιστεί σε κάτι ήδη επιτυχημένο, ωστόσο τόνισε, ξέρουμε τι συμβαίνει και είναι δουλειά μας να προσφέρουμε στους καταναλωτές αυτό που επιθυμούν.

Τέλος, όσον αφορά στην επιτυχία του Nintendo Switch, ο πρόεδρος της εταιρίας, Karl Slatoff, δήλωσε εντυπωσιασμένος με αυτήν, και πως η εταιρία εξετάζει το κόστος ανάπτυξης ενός τίτλου, καθώς και το αν η πλατφόρμα είναι κατάλληλη για αυτόν, πριν ξεκινήσει τη μεταφορά του στην κονσόλα της Nintendo. Η εταιρία παρακολουθεί στενά το κοινό της κονσόλας, την εγκατεστημένη βάση της και όταν θεωρήσει ότι υπάρχει μία ευκαιρία για να βγει κάτι νέο, θα έχουμε περισσότερες ανακοινώσεις. Θυμίζουμε πως τα NBA 2K18, WWE 2K18 και L.A. Noire είναι οι τρεις πρώτοι τίτλοι της Take-Two, που έχουν γίνει διαθέσιμοι για την υβριδική κονσόλα της Nintendo.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα