Η Sony απέκτησε την Haven Studios

Η Sony ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην εξαγορά της Haven, ενός σχετικά νέου studio ανάπτυξης που ιδρύθηκε από την βετεράνο της βιομηχανίας των video games, Jade Raymond, μόλις πέρυσι.

Να θυμίσουμε ότι τέτοια περίοδο πριν από ένα χρόνο η Raymond ανακοίνωσε

την ίδρυση της Haven μέσω του PlayStation Blog, μαζί με την γνωστοποίηση ότι εργάζεται επάνω σε ένα ολοκαίνουργιο IP για τη Sony. Τώρα που η Haven αποτελεί μέρος των PlayStation Studios, αποκάλυψαν από κοινού ότι αυτό το νέο IP θα είναι ένας “AAA evolving multiplayer” τίτλος.

“Είχαμε το προνόμιο να συνεργαζόμαστε στενά με τη Haven τον περασμένο χρόνο και εντυπωσιαστήκαμε από την ανάπτυξη και την πρόοδο του studio. Τώρα λοιπόν… είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό να τους καλωσορίζουμε επίσημα στην οικογένεια του PlayStation”, δήλωσε ο Hermen Hulst, επικεφαλής των PlayStation Studios. “Ανυπομονούμε να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον για τα Haven Studios”.

“Το πρώτο μας νέο IP για το PlayStation είναι σε καλό δρόμο για να προσφέρει μια AAA  multiplayer εμπειρία με όραμα να οικοδομήσουμε έναν συστημικό και εξελισσόμενο κόσμο επικεντρωμένο στην ελευθερία, στη συγκίνηση και να είναι παιγνιδιάρικο που θα κρατήσει τους παίκτες διασκεδασμένους και αφοσιωμένους για χρόνια”, δήλωσε η Jade Raymond. “Σήμερα, η ομάδα της Haven ξεκινά μια νέα φάση του ταξιδιού μας, ως μέλος της οικογένειας των PlayStation Studios”.

The post Η Sony απέκτησε την Haven Studios appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα