Η Rockstar εξηγεί γιατί δεν υπήρξε story DLC στο GTA V

"Τεράστιο GTA V, GTA Online και RDR2 οι υπαίτιοι".

Το GTA V κυκλοφόρησε το 2013, και ενώ αρχικά η Rockstar είχε αναφέρει ότι υπήρχαν πλάνα για να κυκλοφορήσει κάποιο expansion, τελικά αυτό δεν θα υλοποιηθεί -σύμφωνα με τον Imran Sarwar, επικεφαλής σχεδιασμού του τίτλου.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που έδωσε στο Game

Informer, o Sarwar δήλωσε: “Δεν ήταν μια συνειδητή επιλογή, απλώς έτυχε. Στο GTA V δημιουργήσαμε ένα single player παιχνίδι που ήταν τεράστιο και ολοκληρωμένο. Ήταν τρία παιχνίδια σε ένα. Επιπλέον, δαπανήθηκαν πολλοί πόροι στις next-gen εκδόσεις και στο online τμήμα του τίτλου. Επίσης, υπάρχουν και άλλα παιχνίδια υπό ανάπτυξη και συγκεκριμένα το Red Dead Redemption 2. Ο συνδυασός των τριών αυτών παραγόντων μάς οδήγησε στο να αποφασίσουμε ότι δεν ήταν απαραίτητο ή εφικτό κάποιο expansion για το Grand Theft Auto V, αλλά ίσως το πράξουμε σε μελλοντικά projects. Στη Rockstar πάντα θα έχουμε πρόβλημα "ροής" [σ.σ. "bandwidth] γιατί είμαστε τελειομανείς, και για να δημιουργήσουμε τεράστια, πολύπλοκα παιχνίδια απαιτείται πολύς χρόνος και χρήμα".

Τέλος, o Sarwar ανέφερε ότι σαν Rockstar δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν την single player, open-world εμπειρία σε μελλοντικούς τίτλους, καθώς την αγαπούν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Την πλήρη συνέντευξη του στελέχους της Rockstar μπορείτε να τη διάβασετε εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα