Η Microsoft αναδιοργανώνει την ηγεσία στο τμήμα Xbox Games

Η Microsoft ανακοίνωσε την αναδιοργάνωση του τμήματος gaming, με αλλαγές στην ηγεσία που φέρνουν την Corporate Vice President Sarah Bond στη θέση της Xbox President, επιβλέποντας όλα τα πράγματα που σχετίζονται με την πλατφόρμα Xbox. Φυσικά, ο Phil

Spencer παραμένει ο CEO του τμήματος.

Ο Chief Marketing Officer, Chris Capossela παραιτείται μετά από 32 χρόνια στη Microsoft, σύμφωνα με αναφορά του The Verge, ενώ ο επικεφαλής των Microsoft Studios και Corporate Vice President, Matt Booty, αναλαμβάνει τον ρόλο του President of Game Content and Studios.

Ο νέος ρόλος του Booty θα τον δει να ηγείται του Microsoft Gaming, συμπεριλαμβανομένης της ZeniMax Media και της Bethesda, και, κατά πάσα πιθανότητα, της Activision Blizzard, τώρα που το Xbox κατέχει την εταιρεία μετά την εξαγορά της έναντι 68,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων. “Η ZeniMax θα συνεχίσει να λειτουργεί ως οντότητα περιορισμένης ολοκλήρωσης με επικεφαλής τον Jamie Leder, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, που θα αναφέρεται στον Matt”, επιβεβαίωσε ο Phil Spencer μέσω ενός εσωτερικού σημειώματος.

Στο εν λόγω σημείωμα αναφέρεται επίσης το Microsoft Gaming ως ένας «διευρυμένος οργανισμός», με την αναδιοργάνωση να διευκολύνει τα Xbox Game Studios και τη ZeniMax να «κάνουν το καλύτερο δυνατό έργο για την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου παιχνιδιών που αγαπούν οι παίκτες».

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην αναδιοργάνωση του Xbox Gaming Division στη εικόνα παρακάτω.

The post Η Microsoft αναδιοργανώνει την ηγεσία στο τμήμα Xbox Games first appeared on GameOver.

The post Η Microsoft αναδιοργανώνει την ηγεσία στο τμήμα Xbox Games appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα