Η Microsoft αλλάζει την ονομασία του Xbox Live

Η Microsoft προχώρησε στην επίσημη αλλαγή ονομασίας της μακρόχρονης online υπηρεσίας της από Xbox Live σε “Xbox Network”.

Τα πρώτα σημάδια της επικείμενης αλλαγής είχαν εντοπιστεί κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που μας είχε περάσει, μέσω του dashboard του Xbox, με την Microsoft

να επιβεβαιώνει την αλλαγή πριν από λίγο μέσα από μια δήλωση που έκανε στο The Verge.

“Το Xbox Network αναφέρεται στην υποκείμενη διαδικτυακή υπηρεσία του Xbox, το οποίο ενημερώθηκε στο Microsoft Services Agreement. Το update από το” Xbox Live” σε “Xbox Network” έχει ως σκοπό να ξεχωρίζει την υποκείμενη υπηρεσία από τις συνδρομές Xbox Live Gold”, δήλωσε o εκπρόσωπος της Microsoft.

Έτσι, η ονομασία του Xbox Live θα συνεχίσει να ισχύει με τις συνδρομές Xbox Live Gold και η Microsoft επιβεβαίωσε ότι, παρά την αλλαγή στην επωνυμία, δεν θα αλλάξει ουσιαστικά τίποτα για το Xbox Network.

“Το Xbox Live δεν πρόκειται να φύγει”, δήλωσε η Microsoft σε δήλωση προς το Eurogamer. “Κάνουμε συνεχείς προσαρμογές για να δημιουργήσουμε ένα απλούστερο, πιο περιγραφικό σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων για το Xbox σε διαφορετικές περιοχές. Καμία από αυτές τις εμπειρίες ή δυνατότητες δεν θα αλλάξει ως μέρος αυτών των ενημερώσεων”.

The post Η Microsoft αλλάζει την ονομασία του Xbox Live appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα