Η Infinity Ward ανακοινώνει αλλαγές για το επερχόμενο Modern Warfare 2

Η Infinity Ward επιβεβαίωσε μέσω ενός blog post πως σχεδιάζει αρκετές αλλαγές στο Call of Duty Modern Warfare 2 μετά το feedback που συγκέντρωσε από τη Beta του τίτλου για την οποία μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική άποψη του GameOver.gr στο κείμενο μας, μετά την ενασχόληση μας με τον τίτλο.

Σύμφωνα με την εταιρία ανάπτυξης του MW II, η Beta του τίτλου έσπασε

όλα τα προηγούμενα νούμερα για δοκιμαστική περίοδο τίτλου Call of Duty. Στη συγκεκριμένη beta έκδοση συμμετείχαν περισσότεροι παίκτες από ποτέ, ενώ έγιναν και περισσότερα matches, από ό,τι στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια των δύο Σαββατοκύριακων όταν και δόθηκε πρόσβαση στους χρήστες να δοκιμάσουν ένα μέρος του online κομματιού του τίτλου.

Μεταξύ άλλων, η Infinity Ward έκανε γνωστό πως ετοιμάζει διάφορες αλλαγές πριν την κυκλοφορία του Modern Warfare 2. Ενημέρωσε πως η ομάδα, βασιζόμενη στο feedback που συνέλεξε, σκοπεύει να πραγματοποιήσει μια σειρά από βελτιώσεις στον τίτλο, μερικές από τις οποίες θα αφορούν τον ήχο των βημάτων τόσο των αντιπάλων όσο και των συμπαικτών αλλά και την ορατότητα των εχθρών. Επίσης, τροποποιήσεις θα γίνουν και στο κομμάτι των lobbies, τα οποία δεν ήταν όσο λειτουργικά θα έπρεπε. Τέλος, η ομάδα ενημέρωσε πως σκοπεύει να κάνει και περαιτέρω βελτιώσεις στο κομμάτι των όπλων.

Αναλυτικότερα, η εταιρία ανακοίνωσε: «Παρόλο που το feedback που λάβαμε γύρω από τον ήχο των βημάτων ήταν πιο θετικό κατά το δεύτερο Σαββατοκύριακό της,  έχουμε δει τα συνεχή σχόλιά σας σχετικά με τον ήχο των βημάτων και θα συνεχίσουμε να εξισορροπούμε τον ήχο τον βημάτων τόσο των φιλικών στρατιωτών όσο και των βημάτων του εχθρού πριν από την κυκλοφορία του τίτλου.

Η ορατότητα των εχθρών είναι ένας ακόμη τομέας που μας απασχολεί και είναι κάτι που παρατηρήσαμε κατά τη διάρκεια και των δύο Σαββατοκύριακων της Beta. Ενώ πολλοί από εσάς αξιολογήσατε θετικά τη βελτίωση στο δεύτερο Σαββατοκύριακο, θα προσπαθήσουμε να τροποποιήσουμε περαιτέρω την ορατότητα των εχθρών για να επιτρέψουμε την καλύτερη οπτική παρακολούθηση των αντιπάλων.

Η διάλυση των λόμπι είναι ένα άλλο θέμα που αντιμετωπίσαμε κατά τη διάρκεια της Beta. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό και αναζητούμε ενεργά πιθανές λύσεις πριν κυκλοφορία του τίτλου».

Τέλος η Activision, από μεριά της, σε ανακοίνωσή της, τόνισε πως: «Οι παίκτες του Call of Duty έκαναν την Open Beta του Modern Warfare II τη μεγαλύτερη Beta στην ιστορία του Call of Duty. Με τους περισσότερους παίκτες, τις περισσότερες ώρες αλλά και τους περισσότερους αγώνες σε πλατφόρμες PlayStation 4 και 5, Xbox One και Series X|S και PC που παίχτηκαν ποτέ σε Beta της σειράς».

Υπενθυμίζουμε πως το Call of Duty: Modern Warfare II κυκλοφορεί στις 28/10/22 για PS4, PS5, PC, Xbox Series και Xbox One.

The post Η Infinity Ward ανακοινώνει αλλαγές για το επερχόμενο Modern Warfare 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα