Ανακοινώθηκε επίσημα το Remake του Splinter Cell

Η Ubisoft έκανε γνωστό ότι άναψε το «πράσινο φως» για την ανάπτυξη ενός remake τoυ Splinter Cell, το οποίο προφανώς θα αντλεί στοιχεία από τον “πλούσιο καμβά του brand”. Το studio ανάπτυξης πίσω από το Splinter Cell Blacklist, το Ubisoft

Toronto, θα αναλάβει την ανάπτυξη, αναδημιουργώντας το αρχικό παιχνίδι από το μηδέν χρησιμοποιώντας την Snowdrop Engine, που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία του Avatar: Frontiers of Pandora και του επερχόμενου παιχνιδιού Star Wars της Ubisoft.

Υποσχόμενο να προσφέρει “next-gen γραφικά και gameplay”, το remake θα διαθέτει επίσης δυναμικό φωτισμό και σκιές, διαφοροποιώντας τα σκοτεινά κομμάτια στα οποία μπορεί να κρυφτεί ο Sam Fisher. Αποτελώντας κάτι περισσότερο από ένα remaster, το νέο Splinter Cell θα είναι ένα πλήρες remake, και παρόλο που η ανάπτυξη βρίσκεται σε εξαιρετικά πρώιμο στάδιο, γνωρίζουμε ότι δεν θα ακολουθήσει δομή ανοιχτού κόσμου.

“Αν και βρισκόμαστε ακόμα στα πρώτα στάδια ανάπτυξης, αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να διασφαλίσουμε ότι το πνεύμα των πρώτων παιχνιδιών παραμένει ανέπαφο, με όλους τους τρόπους που έδωσαν την ταυτότητά του στα πρώιμα Splinter Cell”, αναφέρει ο producer του τίτλου, Matt West. “Λοιπόν, καθώς το δημιουργούμε από την αρχή, θα το “ενημερώσουμε” στον οπτικό τομέα, καθώς και σε μερικά από τα σχεδιαστικά στοιχεία, για να ταιριάζουν με την άνεση και τις προσδοκίες των παικτών, και θα το διατηρήσουμε γραμμικό όπως τα πρωτότυπα παιχνίδια , όχι να το κάνουμε ανοιχτού κόσμου”.

Ο West προσθέτει ότι το “Stealth Action Redefined” tagline του αρχικού παιχνιδιού καθώς και η φράση «respect the goggles» έχει προσφέρει έναν «πολύτιμο Πολικό Αστέρα» για την ομάδα των δημιουργών του, καθώς η Ubisoft Toronto στοχεύει να επαναπροσδιορίσει το “πως πρόκειται να αισθάνεται το σύγχρονο κοινό την stealth δραση”, ενώ προσπαθεί να διασφαλίσει ότι το βασικό gameplay είναι “σωστό πάνω από όλα”.

“Αναγνωρίζουμε ότι ένα τεράστιο μέρος της απήχησης του Splinter Cell είναι ο άψογος σχεδιασμός, η εκτέλεση και η ικανοποίηση που νιώθεις όταν μπαίνεις και είσαι άψογος σε κάθε συμπλοκή”, αναφέρει ο Creative Director Chris Auty. “Βλέποντας τη μαεστρία σας να εμφανίζεται στο τέλος των πραγμάτων, ειδικά όταν περνάτε χωρίς να ενεργοποιηθούν συναγερμοί – αυτό είναι ένα μεγάλο μέρος της εμπειρίας του Splinter Cell και θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι θα το τιμήσουμε αυτό”.

Ο Auty συνέχισε: “Είναι ασφαλές να πούμε ότι πολλοί από εμάς στην ομάδα είμαστε stealth purists, και θα είμαστε πίσω από αυτό το επίπεδο σοβαρότητας όταν πρόκειται για τέτοιου είδους μηχανισμούς και τέτοια πράγματα θέλουμε να δούμε στο παιχνίδι. Και γνωρίζουμε πολύ καλά το τι κάνει το κλασικό Splinter Cell αυτό που είναι”. Και καταλήγει: “Με αυτό το remake, χτίζουμε μια σταθερή βάση για το μέλλον του Splinter Cell”.

Μπορείτε να διαβάσετε μια πλήρη συνέντευξη με τα βασικά μέλη της ομάδας ανάπτυξης του Splinter Cell Remake εδώ.

The post Ανακοινώθηκε επίσημα το Remake του Splinter Cell appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα