Ανακοινώθηκε το ΝΒΑ 2K19

Με τον “Βασιλιά” στο εξώφυλλο της συλλεκτικής.

Πριν από λίγες ώρες είχαμε την αποκάλυψη με κάθε επισημότητα του NBA 2K19 από την 2Κ. Η σειρά φέτος συμπληρώνει τα 20 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία της και η φετινή έκδοση θα έχει στο εξώφυλλό της τον τρεις φόρες πρωταθλητή ΝΒΑ, τον τέσσερις φόρες ΝΒΑ MVP και φανατικό ΝΒΑ

2Κ παίκτη, τον “Βασιλιά” LeBron James.

O τίτλος θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, την Standard και την 20th Anniversary Edition. Αρχικά, η Standard έκδοση του τίτλου θα περιλαμβάνει σε ψηφιακή μορφή 5.000 Virtual Currency, 10 MyTEAM League και μια Cover Athlete Sapphire MyTEAM Card. Από την άλλη, η 20th Anniversary έκδοση θα περιλαμβάνει σε ψηφιακή μορφή 100.000 Virtual Currency, 50.000 MyTEAM points, 20 MyTEAM League Packs, 10 MyTEAM Packs, 5 LeBron-themed murals για το MyCOURT, ενα LeBron MyCOURT design και το King's Collection. Επιπλέον, θα περιλαμβάνει σε φυσική μορφή μια αφίσα του εξώφυλλου, ένα sticker sheet και ένα wristband.

Το NBA 2K19 θα γίνει διαθέσιμο στις 11 Σεπτεμβρίου για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC, με όσους αγοράσουν την 20th Anniversary έκδοση να έχουν early access στον τίτλο από τις 7 Σεπτεμβρίου.

pcps4xbox oneswitch Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα