To Xiaomi Mi 8 ξεπούλησε στην Κίνα μέσα σε 1,5 λεπτό

12:30 6/6/2018 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

To Xiaomi Mi 8 παρουσιάστηκε επίσημα την περασμένη εβδομάδα στην Κίνα και χθες έλαβε χώρα το πρώτο flash sale με τη συσκευή να ξεπουλάει μέσα σε 1,5 περίπου λεπτό. Για την ακρίβεια, η νέα ναυαρχίδα σύμφωνα με τον κατασκευαστή έγινε sold out μέσα σε 1 λεπτό και 37 δευτερόλεπτα.

Αυτό που παραμένει άγνωστο ωστόσο είναι πόσες συσκευές διέθεσε η εταιρεία

μέσω του Mi.com ή και άλλων συνεργαζόμενων καταστημάτων που συμμετείχαν στην ενέργεια. Το επόμενο flash sale πάντως είναι προγραμματισμένο για τις 12 Ιουνίου κι ευελπιστούμε τότε να έχουμε στη διάθεσή μας περισσότερα στοιχεία.

Το Mi 8 εκτός από κορυφαία ναυαρχίδα αποτελεί και ένα value for money μοντέλο με ιδιαίτερα ελκυστική τιμή. Με κόστος από CNY 2699, περίπου €360, είναι αυτή τη στιγμή το πιο οικονομικό μοντέλο της αγοράς με Snapdragon 845 SoC γεγονός που το κάνει ιδιαίτερα δημοφιλές.

Το νέο μοντέλο έρχεται με 6.21 ιντσών Super AMOLED οθόνη, διπλή κάμερα 12MP f/1.8 + 12MP f/2.4, 20MP selfie κάμερα, AI χαρακτηριστικά, ξεκλείδωμα της συσκευής μέσω Infrared Face Unlock, αποθηκευτικό χώρο από 64GB, 6GB RAM και premium κατασκευή από γυαλί και μέταλλο.

To Xiaomi Mi 8 θα είναι σύντομα διαθέσιμο σε επτά αγορές εκτός Κίνας, στην Αίγυπτο, στην Ισπανία, στην Ινδία, στην Ιταλία, στη Ρωσία, στη Γαλλία και στο Βιετνάμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα