PS+ Φεβρουαρίου: Ένας εντυπωσιακός μήνας για την υπηρεσία

Σημαντικοί τίτλοι και 100GB χώρος για κάθε συνδρομητή.

Πριν από λίγο έγιναν γνωστοί οι τίτλοι που θα προσφέρει η Sony μέσα από το Playstation Plus για τον Φεβρουάριο. Αναλυτικά, τα παιχνίδια που θα δοθούν είναι τα: For Honor (PS4), Hitman: The Complete First Season (PS4), Divekick (PS3, PS Vita), Metal Gear Solid 4: Guns

of the Patriots (PS3), Gunhouse (PS4, PS Vita) και Rogue Aces (PS4, PS Vita). Όλα τα παραπάνω παιχνίδια θα γίνουν διαθέσιμα σε μερικές ημέρες από σήμερα, στις 5 Φεβρουαρίου. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτός είναι και ο τελευταίος μήνας που η υπηρεσία "χαρίζει" παιχνίδια για PlayStation 3 και PlayStation Vita, με την Sony να ανακοινώνει πως πλέον οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα διαθέτουν 100GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud, ενώ μέχρι πρότινος ο διαθέσιμος χώρος έφτανε τα 10GB.

Επίσης, θυμίζουμε ότι μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου, όσοι επιθυμούν, μπορούν να βρουν δωρεάν μέσα από το PlayStation Plus τα: Steep (PS4), Portal Knights (PS4), Zone of the Enders HD Collection (PS3), Amplitude (PS3), Fallen Legion: Flames of Rebellion (PS Vita & PS4) και Super Mutant Alien Assault (PS Vita). Όλα τα παιχνίδια που έχουμε προμηθευτεί δωρεάν μέσω της συνδρομής PlayStation Plus, παραμένουν στην κατοχή μας για όσο καιρό διατηρούμε ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία της Sony.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο του PlayStation Plus με τα παιχνίδια του Φεβρουαρίου 2019.

ps4ps3ps vita
Keywords
Τυχαία Θέματα