Έρχονται νέες πληροφορίες για το Cyberpunk 2077

Μέσα από ένα νέο digital event της CD Projekt RED.

Η CD Projekt RED ανακοίνωσε ότι έχει προγραμματίσει ένα δεύτερο digital event με την ονομασία “Night City Wire”, για την ερχόμενη Δευτέρα 10/8, στις 19:00 ώρα Ελλάδος. Το event θα μεταδοθεί μέσω Twitch.

Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Ιούνιο είχε πραγματοποιηθεί το πρώτο Night City

Wire, όπου έγινε παρουσίαση για όλες τις νέες πληροφορίες για το Cyberpunk 2077, πριν από την επίσημη κυκλοφορία του τον Νοέμβριο που μας έρχεται. Στο εν λόγω event είχε παρουσιαστεί νέο gameplay και κάποιες από τις λειτουργίες του Cyberpunk 2077, όπως το Braindancing. Επίσης είχαμε νέα για ένα Cyberpunk anime που θα έρθει από το Studio Trigger.

Σύμφωνα με τη CD Projekt, στο νέο digital event θα μάθουμε λεπτομέρειες σχετικά με τα lifepaths, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους τύπους των όπλων του τίτλου και θα δούμε μια συζήτηση για το πώς η σουηδική πανκ μπάντα Refused έγινε το συγκρότημα SAMURAI στο σύμπαν του Cyberpunk 2077.

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 19 Νοεμβρίου 2020.

Join us on Monday, August 10 at 6PM CEST, at https://t.co/y8iUIM0gBv for episode 2 of Night City Wire! This time we'll share details about lifepaths, show you the types of weapons you will be using in the game, and discuss Refused's transformation into SAMURAI! #Cyberpunk2077 pic.twitter.com/n3LFFocbVI

Cyberpunk 2077 (@CyberpunkGame) August 6, 2020pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα