Σημαντικό το ενδιαφέρον του κοινού για το Fall Guys: Ultimate Knockout

Ένα παιχνίδι battle-royale, κάπως... διαφορετικό!

H Mediatonic ανακοίνωσε πως το Fall Guys: Ultimate Knockout, το νέο multiplayer party παιχνίδι της, κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια παίκτες μέσα στο πρώτο εικοσιτετράωρο της κυκλοφορίας του.

Κάθε αναμέτρηση του παιχνιδιού ξεκινάει με την παρουσία 60 παικτών, οι οποίοι θα πρέπει να ανταγωνίζονται μεταξύ τους, φέρνοντας εις πέρας μία πληθώρα διαφόρων ψηχαγωγικών προκλήσεων, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι

και να περάσουν στον επόμενο γύρο, με στόχο του καθενός να αποτελεί μονάχα η ανάδειξή του ως νικητή. Υπενθυμίζουμε πως το Fall Guys: Ultimate Knockout αποτελεί τον έναν από τους δύο τίτλους που προσφέρει εντελώς δωρεάν η Sony στους συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus για τον τρέχοντα μήνα.

When we say Fall Guys is experiencing a lot of traffic...

We had over 1.5 million new players in the first 24 hours!

?

We're working on our first patch for the game, listening to ALL of your feedback and ideas, and are super grateful to everyone who's supported so far! ❤️ pic.twitter.com/OpD714xu26

Fall Guys ? (@FallGuysGame) August 5, 2020

Ο τίτλος αναπτύχθηκε από την Mediatonic και διανέμεται από την Devolver Digital, με την πρώτη να εργάζεται ήδη επάνω στο πρώτο patch για το παιχνίδι, έπειτα από τη λήψη του απαραίτητου feedback της κοινότητας.

Το Fall Guys: Ultimate Knockout κυκλοφορεί από τις 4 Αυγούστου σε PS4 και PC, στην τιμή των 19,99.

pcps4
Keywords
Τυχαία Θέματα